Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

Playtech Playtech,
Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce . continuă pe Playtech

Ultima ora. Raed Arafat si-a facut vaccinul anti-Covid-19 in fata tuturor. Imaginile VIDEO sunt dovada

Nu putine sunt persoanele care au criticat faptul ca cele mai importante persoane din Romania au evitat sa se vaccineze anti-Covid, punandu-se la indoiala eficienta serului. in cursul zilei de astazi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin intermediul caruia anunta vaccinarea intregului personal al DSU, inclusiv al sefului DSU, Raed Arafat. Acesta .

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Elena Udrea a fost depistata cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sanatate. Elena Udrea, infectata cu virusul COVID-19. in ce stare se afla Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce inseamna ca astazi nu s-ar prezenta .

Adevarul despre vaccinul anti-covid. Un medic roman explica de ce il facem, de fapt: Nu opreste infectia

Un medic roman a venit cu detalii despre vaccinul anti-COVID-19. Specialistul a incercat sa clarifice semnele de intrebare ale multor dintre romani. De ce il facem, de fapt?Acesta a marturisit ca serul nu opreste infectia. Explicatiile unui medic roman despre vaccinul anti-COVID-19 Unul din medicii romani cei mai celebri a venit sa clarifice orice semn .

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

Rasturnare de situatie! Ce a spus dr. Adina Alberts despre vaccinul Pfizer. Nimeni nu credea asa ceva

Primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19, produs de PfizerBioNTech, au intrat in Romania in urma cu doua saptamani. Mii de cadre medicale din spitalele COVID din toata tara au fost imunizate in urmatoarele zile de la marele eveniment. Subiectul ramane, totusi, o necunoscuta pentru multi romani, un numar mare dintre ei refuzand sa .

Anul scolar 2020-2021. Cand revin, de fapt, elevii la scoala. Informatii de ultima ora

CNSU a decis in sedinta din 8 ianuarie 2021 prelungirea cursurilor online pana pe 7 februarie, drept urmare gradinitele si scolile ar putea sa se redeschida din urmatoarea zi, 8 februarie. Pe de alta parte, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, insista ca revenirea elevilor in banci este o urgenta de grad zero. Oficialul precizeaza ca acest .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )