Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ancheta globala legata de coronavirus: de ce s-au implicat peste 100 de tari in analiza OMS

Playtech Playtech,
Ancheta globala legata de coronavirus: de ce s-au implicat peste 100 de tari in analiza OMS

Desi pandemia continua sa faca valuri in multe colturi ale mapamondului, un grup format din 116 tari vrea sa initieze o investigatie legata de raspunsul global la coronavirus si, mai. continuă pe Playtech

Peste 100 de hoteluri de pe litoral asteapta turistii dupa 1 iunie, cand se deschid terasele

Din datele Organizatiei Patronale Mamaia-Constanta OPMCTA), peste 100 de hoteluri de pe litoral s-au deschis deja sau se vor deschide in jurul datei de 1 iunie.

Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic, a declarat duminica Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor. Pe internet fix lider este RCSRDS, cu o cota de piata de 53%, in timp ce pe internet mobil conduce Orange cu o cota de piata de 39%.

Peste 100 de persoane protesteaza din nou in Piata Victoriei impotriva masurilor luate de Guvern

Peste 100 de persoane protesteaza, sambata, in Piata Victoriei, fata de masurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19, pentru a doua zi.

incepe sezonul estival. Peste 100 de hoteluri de pe litoral asteapta turistii dupa 1 iunie, cand s-ar putea deschide si terasele (VIDEO)

Dupa doua luni de stare de urgenta generata de epidemia de coronavirus, Romania relaxeaza masurile treptat. in prima faza, din 15 mai, guvernul a anuntat ca tara noastra va fi in stare de alerta si ca.

Peste 100 de hoteluri de pe litoral asteapta turisti dupa 1 iunie

Mai mult de 100 de hoteluri din statiunile romanesti de la Marea Neagra, reprezentand un sfert din capacitatea de cazare a litoralului, s-au deschis sau urmeaza sa se deschida si asteapta turistii incepand cu data de 1 iunie, cand se vor deschide si terasele, reiese din datele Organizatiei Patronale Mamaia-Constanta, care estimeaza ca in prima saptamana din iunie se vor caza pe litoralul romanesc in jur de 10. 000 de turisti romani.

Peste 100 de hoteluri de pe litoral asteapta turistii dupa 1 iunie, cand se deschid terasele

Mai mult de 100 de hoteluri din statiunile romanesti de la Marea Neagra, reprezentand un sfert din capacitatea de cazare a litoralului, s-au deschis sau urmeaza sa se deschida si asteapta turistii incepand cu data de 1 iunie, cand se vor deschide si terasele, reiese din datele Organizatiei Patronale Mamaia-Constanta.

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii: Peste 44.000 de angajati din sistemul sanitar, care au ingrijit pacienti COVID-19, vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca peste 40. 000 de angajati ai sistemului sanitar aflati in prima linie de lupta cu epidemia de coronavirus vor primi stimulentul de 2. 500 de lei brut la salariu, aferent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )