Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai ciudata forma de protest: de ce au decis sa nu mai faca copii

Playtech Playtech,
Cea mai ciudata forma de protest: de ce au decis sa nu mai faca copii

O tanara din Canada a initiat un protest prin care ameninta ca nu va mai face copii. Nu a durat mult pana cand intentia a facut valuri online si a inspirat un trend. Numarul tinerilor ingrijorati de schimbarile climatice si protectia mediului a explodat in ultimii ani. Din pacate, exista in continuare guverne importante care . continuă pe Playtech

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: Dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei.

Alexandra, cea mai tanara victima a accidentului din Ialomita, n-a mai apucat sa sarbatoreasca in familie. Ce eveniment important s-ar fi inamplat peste cateva zile

Incep sa iasa la lumina detalii cutremuratoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs in judetul Ialomita. Cea mai tanara victima a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani facea naveta de un an si se gandea sa isi cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul .

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi.

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Dieta cu ananas, cea mai eficienta - slabesti cinci kilograme, in doar cinci zile

Chiar daca toamna incepe sa-si faca simtita prezenta tu n-ai renuntat la ideea de a slabi cateva kilograme? Ei bine, atunci incearca dieta cu ananas, care te va ajuta sa pierzi cinci kilograme, in doar cinci zile, intrucat acesta va ajuta la detoxifierea organismului.

Demisia! ii spunem adio celui mai prost Guvern - protest anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand se voteaza motiunea de cenzura

Un protest intitulat Demisia! ii spunem ADIO celui mai prost Guvern! este anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand motiunea de cenzura a opozitiei impotriva Guvernului Dancila va fi dezbatuta si votata in plenul Parlamentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )