Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Playtech Playtech,
Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Odata cu lansarea versiunii beta de iOS 14, vor ajunge online mai multe detalii despre schimbarile introduse de Apple in noul sistem de operare. Unele dintre cele mai interesante fac deja valuri. continuă pe Playtech

Facebook isi propune sa prezica viitorul: de ce a lansat cea mai ciudata aplicatie

De-a lungul anilor, cei de la Facebook au publicat o serie de aplicatii mai mult sau mai putin ciudate. Cele mai multe dintre ele au disparut intre timp, dar nu stiu exact ce se va intampla cu.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

Aglomeratie pe plajele din Marea Britanie. Mii de oameni s-au mutat pe sezlonguri in cea mai calda zi din an (VIDEO)

Suntem in mijlocul sezonului estival, iar britanicii profita din plin de acest lucru. Dupa mai bine de 3 luni de masuri restrictive, in contextul pandemiei de coronavirus, oamenii si-au pierdut rabdarea si au.

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: in ultimii 30 de ani, mai mult s-a distrus decat s-a construit Am trecut prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. Solutia pe termen scurt - Despagubirile (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, pentru B1 TV, ca va discuta cu toate asociatiile din domeniu pentru a gasi cele mai bune solutii la problemele generate de criza COVID, de seceta de lunile trecute.

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in descoperirea tratamentului pentru Covid-19

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in incercarea de descoperi un tratament pentru coronavirus.

iOS 14 vine cu widget-uri, o aplicatie noua de traducere si alte imbunatatiri

In cadrul WWDC 2020, Apple a oferit o prima privire la cea mai noua versiune de software pentru iPhone, pe care o vom putea utiliza cel mai probabil din toamna.

iOS 14, anuntat oficial: iPhone-ul tau nu va mai fi la fel, din toamna

IOS 14 a fost anuntat aseara de catre oficialii Apple in cadrul unei conferinte WWDC fara public. Modificarile dezvaluite sunt semnificative si incep cu widgeturi in ecranul.

iOS 14, anuntat oficial. Cand va fi lansat noul sistem de operare pentru iPhone

IOS 14, noul sistem de operare pentru utilizatorii device-urilor iPhone, de la Apple, este asteptat cu mare entuziasm, iar data de lansare poate fi aproximata foarte simplu. Apple organizeaza in fiecare an.

Melania Trump nu s-a mutat la Casa Alba pana nu si-a renegociat contractul prenuptial. Care a fost cea mai importanta clauza impusa de ea

O noua biografie incendiara dezvaluie faptul ca Prima Doamna nu si-a intrat in drepturi de la inceput, ci a asteptat ca sotul ei sa revizuiasca anumite aspecte din contractul prenuptial, chiar daca, initial, a dat vina pe faptul ca nu putea muta copilul de la scoala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )