Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

Playtech Playtech,
Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale si au facut valuri pe retelele sociale. Niciuna dintre ele nu este insa la fel de speciala precum cele de mai jos. Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legatura cu unicitatea . continuă pe Playtech

Cel mai macabru breloc include animale vii: cat costa si de unde il cumperi

Avocatii pentru protectia animalelor sunt foarte suparati in legatura cu o noua moda. Au inceput sa se vanda brelocuri cu animele vii inchise in plastic. Foarte multi oameni sunt terifiati in legatura cu aparitia unor brelocuri neobisnuite. Ilustrate in imaginile alaturate, acestea sunt surprinzator de ieftine si se gasesc usor. Din pacate, modul in care .

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Business report: Gripa la Berlin, Bucurestiul face febra: cel mai mare partener pentru exporturile romanesti se apropie de recesiune tehnica; Bancile nu mai dau credite pentru locuinte. Motivele: scaderea gradului de indatorare si cresterea preturilor

Cea mai mare economie UE este aproape de recesiune exporturile Germaniei in declin. Exporturile Germaniei au scazut cu 1,3% in Trimestrul 2, cel mai mare declin din ultimii sase ani, iar cresterea lor firava pe intreg primul semestru. Ce credit poate obtine o familie cu un venit de 5. 000 lei. Statisticile arata ca peste 30% dintre tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, iau in calcul un credit pentru achizitia unei locuinte iar aceasta in timp ce 13%.

FOTO Auchan Romania a deschis Auchan Liberty, cel mai mare supermarket din Romania

Auchan Retail Romania a deschis astazi al doilea magazin pe formatul supermarket, in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti. Noul supermarket are o suprafata de 2. 500 metri patrati, ofera 14. 000 de produse alimentare si nealimentare si este cel.

Cel mai mare smenar, un bucurestean de 48 de ani, a ajuns in arestul politiei

Politistii de investigatii criminale au retinut pentru 24 de ore un escroc care a comis multe fapte de inselaciune, prin metoda smen. Cel putin sase infractiuni i-au fost dovedite deja, in urma carora a prejudiciat victimele cu peste 2. 000 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )