Libnet.ro
UNICEF

15:15

Daca ai crezut ca ai vazut cea mai dragalasa pisica, te inseli: aceasta specie te unge pe suflet

Playtech Playtech,
Daca ai crezut ca ai vazut cea mai dragalasa pisica, te inseli: aceasta specie te unge pe suflet

O specie mai putin cunoscuta de pisici a devenit de curand virala pe internet. Cei mai multi i-au dat numele de pisica pudel, datorita blanii ce pare sa fie luata de pe o oaie. Exista un motiv foarte simplu pentru care pisicile fac valuri online. Sunt incredibil de dragalase si le gasesti intr-o varietate imensa . continuă pe Playtech

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

Cea mai interesanta functie a ultimei game de iPhone-uri devine in sfarsit disponibila

Prezentata la lansarea din septembrie, posibilitatea de a filma cu toate camerele noilor iPhone-uri a fost poate cea mai asteptata dintre functiile anuntate atunci.

Rusia, castigatoare pe linie la Europeanul de patinaj artistic: cea mai buna sportiva de pe continent are 16 ani

Rusia e devenit campioana europeana la patinaj artistic, gratie unei sportive in varsta de doar 16 ani, care s-a dovedit a fi cea mai buna de pe continentul nostru.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Timp de 24 de ani, rusii au sapat la ea. E incredibil ce scop avea cea mai adanca groapa de pe Pamant

Amplasata dedesubtul unui capac ruginit din Murmansk, Rusia, se afla cea mai adanca gaura sapata de om, ajungand pana la 12 kilometri adancime in interiorul Pamantului.

Ela Craciun a petrecut cu Mickey Mouse si personajele din Frozen la Disneyland. Cea mai frumoasa aniversare pentru fiica ei!

Ela Craciun i-a oferit fiicei sale un prim cadou de neuitat inainte de ziua sa de nastere. Micuta Alesia, care va implini 8 ani pe 1 februarie, a petrecut cateva zile de vis in cel mai frumos parc de distractii din lume, Disneyland Paris, locul unde s-a intalnit cu personajele de desene animate preferate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )