Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea si greva foamei: de ce a amenintat primarul cu gestul extrem

Playtech Playtech,
Gabriela Firea si greva foamei: de ce a amenintat primarul cu gestul extrem

Gabriela Firea a fost tinta mai multor atacuri in ultimele saptamani din partea oficialilor PNL, a ministrilor si celorlalti oficiali. incercand si ea sa faca valuri in piata, a facut mai multe declaratii la Antena 3. in vara acestui an, sunt programate alegerile locale la nivelul tuturor localitatilor din Romania. Se vor alegerii primarii. in . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care o critica pe Gabriela Firea pentru ca ameninta des ca da in judecata persoanele cu care nu este pe aceeasi lungime de unda. Postarea contine mai multe capturi foto cu articolele in care se scrie despre amenintarile primarului general al .

Violeta Alexandru: Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata? Oricum ameninta de 3 ori pe zi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in carti pentru a candida din partea PNL la Primaria Capitalei, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie in care sunt capturi ale unor titluri aparute in presa despre Gabriela Firea care ameninta ca va da in judecata diversi politicieni sau jurnalisti. Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata?, este mesajul care insoteste colajul foto.

Gabriela Firea: Daca eram ministrul Muncii, eu ma asezam la usa domnului Orban si intram in greva foamei, ca sa se majoreze alocatiile copiilor

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, ca Guvernul Orban este caracterizat de lipsa de compasiune fata de cetateni. Daca eram ministru al Muncii, eu ma asezam la usa domnului premier Orban si nu mai plecam de acolo, intram in greva foamei ca sa se majoreze alocatiile copiilor, a spus Firea.

Firea sustine ca daca era ministrul Muncii ar fi intrat in greva foamei sa fie majorate alocatiile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca daca era ministru al Muncii, intra in greva foamei pentru a influenta majorarea alocatiilor copiilor, relateaza Agerpres.

Violeta Alexandru: Gabriela Firea, puteati face greva foamei cand ati semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, miercuri seara, ca PSD da semne clare ca a intrat in panica pierderii alegerilor si lanseaza tot felul de atacuri. Primarului general Gabriela Firea, care a afirmat ca, daca ar fi fost ministrul Muncii ar fi facut greva foamei pana la dublarea alocatiei, Alexandru i-a transmis sa nu a inteles nimic din ce-si doresc romanii.

Cum (nu) a gasit Gabriela Firea solutia la poluarea din Bucuresti

Bucurestiul este un oras extrem de poluat, iar primarul Gabriela Firea promite sa rezolve problema. Ei bine, solutiile prezentate nu prea sunt. solutii. Mai in gluma, mai in serios, discutam.

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti.

GABRIELA FIREA: Sunt necesare eforturi comune la nivel de Guvern si autoritati locale pentru combaterea poluarii in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit, luni, cu ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru a discuta despre implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in Municipiul Bucuresti, potrivit News. ro.

Gabriela Firea: Liberalii vor revenirea clientelei PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

Gabriela Firea: Se pregateste revenirea clientelei politice a PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )