Libnet.ro
UNICEF

16:30

Netflix pregateste Cei doi papi, cu Anthony Hopkins in rolul principal

Playtech Playtech,
Netflix pregateste Cei doi papi, cu Anthony Hopkins in rolul principal

Netflix face investitii din ce in ce mai mari in continut original. Dupa ce a facut valuri cu achizitia productiei The Irishman a lui Martin Scorsese, serviciul de streaming a publicat. continuă pe Playtech

Primul teaser al filmului Cei doi papi, cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce, a fost lansat VIDEO

Primul teaser al filmului Cei doi papi The Two Popes cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce in rolurile principale, despre un punct de cotitura in istoria Bisericii Catolice si regizat de Fernando Meirelles, a fost lansat de Netflix.

VIDEO Anthony Hopkins, de la rolul criminalului in serie Hannibal Lector la cel al Papei Benedict. Filmul The Two Popes va fi lansat la sfarsitul anului

Filmul The Two Popes in care Anthony Hopkins interpreteaza rolul Papei Benedict XVI a fost prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Telluride, in Colorado, Statele Unite. Proiectia a adus elogii interpretarilor oferite pe ecran de Anthony Hopkins pentru rolul Papei Benedict XVI si de Jonathan Pryce, care joaca rolul cardinalului Bergoglio, cel care avea sa fie Papa Francisc.

Cine este politistul care l-a facut pe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati

La inceputul lunii august, legat de cazul Caracal se vorbea despre un politist, Marius Preda, care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca ororile pe care le-a facut. Suspiciunile au curs, confuzia si-a facut loc. Preda a negat, insa informatia tot a ramas. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati. Cine este .

Cine este fostul sot al Maiei Morgenstern si care e relatia dintre cei doi acum. Au avut o casnicie timp de 16 ani

Maia Morgenstern, in viata, ca pe scena. Artista a cunoscut dragostea si a trait-o de cel putin trei ori, dar fiind ca are trei copii cu trei barbati. Cu unul dintre ei a ajuns sa joace astazi, in serialul Sacrificiul. Cine este acesta si care e relatia dintre cei doi acum? Cine este fostul sot .

Ai grija de femeia ta!, le canta Smiley barbatilor, dar cum are el grija de iubita lui, Gina Pistol. Cum au fost surprinsi cei doi impreuna

Smiley si Marius Moga le canta barbatilor Ai grija de femeia ta. Videoclipul piesei a fost lansat miercuri seara, eveniment cu ajutorul carora s-au adunat multe vedete laolalta, printre care si Gina Pistol. Cum a fost surprinsa prezentatoare alaturi de Smiley? Cum are grija Smiley de iubita lui, Gina Pistol? Smiley si Marius Moga au .

Operatiune spectaculoasa. Cei doi tineri evadati dintr-un centru de detentie educativ din Timis au fost prinsi

Cei doi tineri evadati dintr-un centru de detentie educativ din Timis au fost prinsi dupa o operatiune spectaculoasa. Ca sa-i prinda, politistii au tras si focuri de arma si au ridicat si un.

Netflix pregateste un serial inspirat din campania prezidentiala din 2016 a lui Hillary Clinton

Platforma Netflix va produce un nou serial drama, care va fi inspirat din campania esuata a celei de-a 42-a prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton 71 de ani), care a candidat la prezidentiale in anul 2016.

Jandarmii care i-au prins pe cei doi evadati din centrul de reeducare din Timis, cercetati disciplinar. Si-au facut fotografii cu fugarii

Trei jandarmi care au facut parte din echipa de cautare a celor doi evadati dintr-un centru de reeducare din Timis sunt cercetati disciplinar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )