Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Playtech Playtech,
Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Cei de la Financial Times au lansat un clasament foarte interesant, este vorba de un top 1000 format din companiile care au avut cea mai mare crestere in ultimii ani. in cazul in care erai in. continuă pe Playtech

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

Wall Street inchide in crestere sustinuta recuperand din pierderi Dow, cea mai mare crestere intr-o zi din istorie

Bursele americane si-au revenit luni, cu indicele Dow Jones inregistrand cea mai mare crestere dintr-o zi din istorie, de 1. 294 de puncte, relateaza AFP. Dow a crescut 5,1%, iar Nasdaq cu 4,49%,.

Wall Street a inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de dupa criza din 2008

Indicii bursieri de pe Wall Street au continuat sa scada vineri, iar pe ansamblul acestei saptamani au inregistrat cea mai mare scadere de dupa criza financiara globala din 2008, din cauza ingrijorarilor investitorilor legate de impactul epidemiei provocate de coronavirus asupra economiei, transmite CNBC.

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Boala teribila considerata drept cea mai mare calamitate pentru Romania. A ucis peste 300.000 de romani

In razboiul de 30 de ani 16188209;1648), campania lui Napoleon in Rusia 1812) si Razboiul Crimeei 18538209;1856), boala a facut ravagii printre soldati.

Cum a ajuns Ndrangheta cea mai puternica organizatie criminala din lume

Mafia calabreza a devenit organizatia criminala cea mai puternica, mai bogata si mai ramificata din lume, controland cea mai mare parte a traficului mondial de droguri dure si spaland bani pe toate continentele.

IN LUNA IANUARIE: Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,6% in ianuarie, stabila fata de luna precedenta si in scadere comparativ cu 6,9% in perioada similara din 2018, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )