Libnet.ro
UNICEF

13:00

Top 10 cele mai piratate filme: unde se afla in top candidatii de la premiile Oscar

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme: unde se afla in top candidatii de la premiile Oscar

Mai sunt vreo doua saptamani pana la decernarea premiilor Oscar, dar filmele nominalizate fac deja valuri pe torrent. Majoritatea peliculelor au scapat online la o calitatea mai buna sau mai. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

Zece dintre cele mai bune filme europene care au castigat premiul Oscar

Va propunem o colectie de zece filme realizate in Europa care au reusit sa-i impresioneze pe membrii Academiei Americane de Film si au fost premiate cu ravnita statueta.

Top 10 jocuri din ultimii 10 ani: cele mai populare creatii ale deceniului

Daca esti amator de gaming, s-ar putea sa stii deja ce au preferat oamenii in ultimii zece ani in materie de gaming. Chiar si asa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri.

Studiu: Patru institutii de stat din Moldova sunt percepute ca fiind cele mai corupte

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, primariile si Serviciul Vamal sunt printre institutiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de coruptie, in anul 2019. Informatia este prezentata de catre Centrul National Anticoruptie intr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

Topul judetelor cu cele mai mari rate la imprumuturi

Datoria publica totala a Romaniei insumeaza peste 366,4 miliarde lei. Cel putin asta era suma la finalul lunii noiembrie 2019. inseamna ca fiecare cetatean este dator cu 18. 770 lei. Bineinteles, in aceasta valoare intra si datoria locala. Adica imprumuturile facute de primarii. Acestea reprezinta circa 4% din total datorie guvernamentala a statului, adica 14,3 miliarde lei. Vezi in text judetele cu cele mai mari rate.

Top 10 bancuri cu politicieni. De ce un parlamentar nu va reclama niciodata un hot

Politicienii, indiferent de culoarea partidului, au fost o sursa inepuizabila pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu politicieni.

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Cele mai bune laptopuri ASUS Vivobook

Daca esti in cautarea celui mai bun laptop pe ASUS Vivobook care il poti cumpara cu bani putini, atunci esti in locul potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )