Libnet.ro
UNICEF

08:15

Virgina si vegana, la 32 de ani: care este explicatia deciziilor radicale din viata ei

Playtech Playtech,
Virgina si vegana, la 32 de ani: care este explicatia deciziilor radicale din viata ei

O vloggerita influenta a facut valuri online cand a dezvaluit ca este virgina la 32 de ani, iar argumentele veganei sunt numeroase. Activeaza online sub pseudonimul FullyRawKristina. Are un milion de urmaritori pe Instagram, iar pe YouTube se mandreste cu aproape 1,1 milioane de abonati. Posteaza deseorie clipuri legate de dieta raw vegana pe care . continuă pe Playtech

Constanta: Tanarul de 16 ani care a provocat un accident soldat cu moartea a doua femei, retinut

Tanarul de 16 ani care a provocat, vineri seara, in orasul Medgidia, judetul Constanta, un accident in urma caruia doua femei au murit a fost retinut pentru 24 de ore de politisti, relateaza Mediafax. Acesta a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina in mai multi oameni aflati pe trotuar.

Adolescentul de 16 ani care a ucis doua femei a fost retinut

Adolescentul in varsta de 16 ani, care a produs un accident rutier la Medgidia soldat cu doi morti, dupa ce a patruns cu masina pe trotuar, a fost retinut de politisti si va fi prezentat instantei,.

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9 al unui bloc din Iasi

Un barbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpa dupa ce a lasat deschis un geam de la apartamentul sau, iar copilul sau de doi ani a cazut de la etajul 9. Tragedia a avut loc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )