Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019. Euro a crescut. Cum arata raportul intre leu si alte monede europene

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019. Euro a crescut. Cum arata raportul intre leu si alte monede europene

Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite luni, 15 iulie, in jurul orei 13:15, un nou curs valutar pentru monedele lumii. Pana atunci, cotatiile valutare reprezinta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019 Ziua precedenta, vineri, 12 iulie, cand BNR a stabilit si comunicat cursul valutar de care . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 12 iulie 2019. Euro a scazut!

Banca Nationala a Romaniei a indicat un alt curs pentru vineri, 12 iulie. Care sunt cotatiile indicate, alaturi de variatiile lor, si cum este indicele ROBOR? Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7317 Lei scazut cu -0. 0022 Lei) Moneda europeana are parte de o scadere, conform Bancii Nationale a Romaniei. Aceasta a ajuns la .

Dunarea joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare la Bansko

Dunarea Calarasi joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare din stagiul de pregatire din Bulgaria de la Bansko. De la ora 11. 00, elevii lui Cristi Pustai isi vor masura fortele cu armenii de la FC Gandzasar Kapan, echipa care a incheiat sezonul precedent pe locul 6 in topul primei ligii, scrie arenamedia. ro.

incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Titlul Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 15 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

MACRO NEWSLETTER-15 Iulie 2019

Preturile de consum din Germania si-au accelerat cresterea anuala in iunie 2019, pana la 1,6%, de la 1,4% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,3%, dupa un avans de 0,2% in luna anterioara. Preturile alimentelor si-au accelerat usor cresterea anuala, pana la 1,2%, de la 0,9% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 0,1%, iar preturile utilitatilor si-au temperat cresterea anuala pana la 1,8%, de la 2% in luna anterioara pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%. Sursa: Destatis) .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 iulie. Berbecii au casa protejata, Gemenii sunt sfatuiti sa iasa dintr-o situatie nesanatoasa

Iata pentru LUNI 15 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

CFR SA incepe, in 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta

CFR SA a anuntat, vineri, ca va incepe luni, 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podu.

Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Luni, 15 iulie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale,.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 IULIE. Racii isi rezolva problemele in cuplu, Fecioarele au o zi minunata alaturi de persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI IULIE 2019. Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrogr.

Rabla pentru electrocasnice: noi inscrieri de luni. Cate tichete sunt disponibile si ce valoare au

Incepand de luni, 15 iulie 2019, ora 10. 00, Administratia Fondului pentru Mediu pune la dispozitia persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )