Libnet.ro
UNICEF

19:17

Curs valutar BNR luni, 23 septembrie: Cat a ajuns sa coste euro la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR luni, 23 septembrie: Cat a ajuns sa coste euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, luni, 23 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7491 lei in crestere cu 0,0059) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR joi, 20 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 septembrie, un nou curs. Site-ul oficial va actualiza cotatiile in jurul orelor 13:15. Pana atunci, iata valorile din cursurile precedente, alaturi de o evolutia monedelor de circulatie! De ce schimbari a avut parte Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru vineri, 20 septembrie Cotatiile actualizate vor putea fi disponibile .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 23 septembrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie , au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a .

Luni, 23 septembrie, Adevarul iti prezinta Singuratatea unei regine Pilar Eyre

Adevarul aduce in atentia cititorilor sai o biografie mai putin cunoscuta: Regina Sofia a Spaniei. Cartea va fi distribuita in impreuna cu ziarul Adevarul luni, 23 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 25 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 SEPTEMBRIE. Taurii au parte de o surpriza placuta, Leii sunt calmi si au incredere in ei

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 23 septembrie 2019. Astazi este o zi cu eveniment dublu: are loc echinoctiul de toamna, iar Soarele paraseste pana in 2020 zodia.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 septembrie. Berbecii trebuie sa ofere fara sa astepte nimic in schimb, Scorpionii sunt nevoiti sa invete din propriile greseli

Iata pentru LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Echinoctiul de toamna 2019 - 23 septembrie, debutul toamnei astronomice

Luni, 23 septembrie, are loc echinoctiul de toamna al anului 2019, debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic, moment din care ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce in ce mai lunga, pana la solstitiul de iarna, marcat pe 22 decembrie, scrie Mediafax.

HOROSCOP 23 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii sunt foarte sensibili. Leii trebuie sa aiba grija de sanatate

HOROSCOP 23 septembrieCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 septembrie. O zi lipsita de creativitate cu conservatorism si risc de conflicte.

Echinoctiul de toamna 2019. A inceput oficial sezonul de toamna, cand se schimba ora

Echinoctiul de toamna 2019. Luni, 23 septembrie, are loc echinoctiul de toamna al anului 2019, debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic, moment din care ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce in ce mai lunga, pana la solstitiul de iarna, marcat pe 22 decembrie, scrie Mediafax.

CALENDAR ORTODOX 23 SEPTEMBRIE. Ce se sarbatoreste astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil i-a vestit lui Zaharia, in timp ce slujea la templu, ca sotia sa Elisabeta, inaintata in varsta, va naste un fiu care se va numi Ioan. Nasterea lui Ioan s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )