Libnet.ro
UNICEF

12:00

Curs valutar BNR, luni, 24 iunie: inca o zi de crestere pentru leu

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 24 iunie: inca o zi de crestere pentru leu

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, luni, 24 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7223 lei in scadere cu 0,0010) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 21 iunie: Cotatia valutelor internationale in week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 21 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7233 lei in scadere cu 0,0054) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: luni, 24 iunie 2019. Berbecii traseaza granite, Gemenii primesc asistenta financiara

Iata pentru LUNI 24 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Prognoza meteo pentru luni, 24 iunie. Cerul va avea innorari temporar accentuate

Luni, 24 iunie, vremea va fi in general instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud-estul si estul tarii calduroasa, unde si disconforul termic se va mentine ridicat. Cerul va.

Luni, 24 iunie, Adevarul iti aduce Sub trei dictaturi Lucretiu Patrascanu

Luni, 24 iunie, ziarul apare si impreuna cu titlul Sub trei dictaturi, sub semnatura binecunoscutului politician Lucretiu Patrascanu. Pachetul ziar si carte va costa 17 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in stoc limitat.

CALENDAR ORTODOX 24 IUNIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Sfantul.

Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 iunie 7 iulie pentru toate regiunile tarii. Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala episoadele de instabilitate atmosferica. in orice moment poate fi emisa o avertizare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina. Prognoza meteo pentru 24 iunie .

Sarbatoare 24 iunie SANZIENE. De unde vine numele de SANZIENE

Noaptea de SANZIENE. Crestinii sarbatoresc in fiecare an pe 24 iunie Sanzienele. In popor, se credea ca noaptea care preceda ziua de Sanziene este una magica in care toate minunile sunt posibile. Tot in aceasta noapte.

HOROSCOP 24 iunie 2019. Berbecii trec la un nivel superior in relatie, Taurii se simt increzatori

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNIE 24 iunie 2019. Venus, planeta iubirii si relatiilor dicteaza ritmul astral al inceputului de saptamana. Venus este in cuadratura cu Neptun.

CURS VALUTAR 21 iunie. Leul s-a apreciat in raport cu euro

CURS VALUTAR 21 iunie. Banca Nationala a Romanieia afisat, vineri, un curs de 4,7233 lei pentru un euro, in scadere cu 0,54 bani -0,11%) fata de cotatia anterioara, de 4,7287 lei.

Un barbat s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui. Identitatea acestuia inca nu este cunoscuta

La doar o luna dupa ce o femeie si-a pus capatzilelor, aruncandu-se de pe pasarela din Gara Vaslui, un barbat a recurs luni, 24 iunie, seara la un gest similar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )