Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cocosatul de la Notre Dame, cartea devenita omagiu: cat de bine a ajuns sa se vanda

Playtech Playtech,
Cocosatul de la Notre Dame, cartea devenita omagiu: cat de bine a ajuns sa se vanda

Romanul Notre-Dame de Paris sau Cocosatul de la Notre Dame a fost publicat in 1831, dar niciodata nu s-a vandut mai bine decat in acest zile. Victor Hugo a scris capodopera sa la inceputul secolului al XIX-lea cu scopul de a genera o miscare ce va salva catedrala aflata in ruina. A inceput-o in 1828 [] . continuă pe Playtech

Cocosatul de la Notre-Dame, cea mai vanduta carte pe Amazon in Franta, dupa incendiul devastator care a cuprins catedrala gotica

Romanul Cocosatul de la Notre-Dame, de Victor Hugo, a urcat marti pe primul loc in lista celor mai bine vandute carti pe Amazon Franta, dupa ce un incendiu a devastat faimoasa catedrala din Paris, scrie Bloomberg.

VIDEO Cum ar putea ajutajocul Assassins Creed la reconstructia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

Dupa devastatorul incendiu de la Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze au promis ca celebrul monument va fi reconstruit. Un ajutor nesperat ar putea veni de la dezvoltatorii jocului video Assassins Creed Unity din 2014, care au studiat monumentul in detaliu pentru ca acesta sa fie redat cat mai bine. Actiunea are loc la Paris, in timpul Revolutiei Franceze, arata theverge. com.

Interes major pentru salvarea catedralei Notre-Dame: la cat au ajuns donatiile

Mari companii din lume si oameni de afaceri influenti au anuntat ca vor sa sustina reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris, mistuita de un incendiu puternic. Dupa ce s-a aflat ca monumentul-simbol al Parisului a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu puternic, mobilizarea a fost extrem de rapida. Donatiile promise pana acum au ajuns [] .

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de.

Stefan Manciulescu, arhitect restaurator in Franta: Restaurarea Notre-Dame va dura cel putin 10 ani si va costa peste 500 de milioane de euro

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost mistuita luni noapte de un incendiu devastator, acoperisul si turla sageata fiind distruse. Asta este ce se poate vedea cu ochiul liber, o evaluare a pagubelor nefiind inca facuta. Cat va costa restaurarea edificiului si cat va dura? Stefan Manciulescu, arhitectul sef pentru monumentelor istorice in Franta, care a condus peste 100 de santiere si proiecte de restaurare, a explicat pentru HotNews. ro ce insemna restaurarea unui edificiu de o asemenea anvergura, cat ar putea costa si cat vor dura lucrarile.

VIDEO Notre Dame, in flacari: cat de grav e incendiul din Paris?

Catedrala Notre Dame din Paris a fost cuprinsa de flacari in seara zilei de 15 aprilie. Pompierii au intervenit in mai putin de 10 minute. in urma incendiului devastator, turla catedralei s-a prabusit. Potrivit martorilor de la fata locului, tot acoperisul catedralei s-a prabusit. Pompierii nu reusesc sa controleze focul care se intinde cu repeziciune.

in cat timp va fi reconstruita Catedrala Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris ar putea fi reconstruita in numai cinci ani, dupa incendiul care a devastat-o. Este ceea ce a promis presedintele Emmanuel Macron. Specialistii estimeaza totusi ca lucrarile.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

Un joc video ar putea ajuta la reconstructia detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin's Creed Unity

Dupa ce un incendiu a devastat luni Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze au promis ca monumentul va fi reconstruit. O sursa potentiala de ajutor pentru aceste eforturi este jocul video Assassin's Creed Unity din 2014, in care actiunea are loc la Paris. Caroline Miousse, level artist la Ubisoft, a petrecut doi ani studiind detaliile monumentului francez pentru a crea o varianta virtuala cat mai exacta in joc.

Incendiu la Notre Dame. Povestea impresionanta a catedralei Notre Dame din Paris

Catedrala Notre-Dame de Paris este catedrala arhiepiscopiei catolice din Paris. A fost evanghelizata in secolul al XIII-lea si este una din cele mai vechi catedrale gotice din Franta. Citeste si: Catedrala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )