Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care este efectul Netflix si cum influenteaza vanzarile de televizoare

Playtech Playtech,
Care este efectul Netflix si cum influenteaza vanzarile de televizoare

Retailerii de televizoare se bucura de efectul Netflix care-i face pe oameni sa-si cumpere televizoare uriase. Expertii retailerului britanic Argos sustin ca datorita Netflixului si. continuă pe Playtech

Dosarul n care este cercetat PS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, retrimis la parchet

Dosarul penal in care Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, este cercetat de DNA Constanta pentru abuz in serviciu, marturie mincinoasa si inducerea in eroare a organelor judiciare a fost retrimis, joi, la parchet, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este definitiva, putand fi contestata.

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Care este ADEVARUL despre pozele cu Andreea ESCA: Fanii sunt SOCATI!

Andreea Esca a sustinut ca nici nu concepe sa-si modifice vreo fotografie postata pe Internet, pentru ca nu-si permite sa-si pacaleasca publicul pe care il are alaturi de peste 25 de ani. Nu.

Povestea unui fake news. PRO TV si Moise Guran, tinta criticilor dupa ce au sustinut ca 4,3 milioane de romani sunt inactivi. Care este adevarul (FOTO)

PRO TV si stirileprotv. ro au devenit tinta criticilor, dupa publicarea unui material cu titlul Romanii care stau degeaba. Din ajutoare sociale si alocatii iau cat ar lua daca ar munci cu ziua. Reportajul vo.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )