Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un joc vechi de cinci ani s-a vandut mai bine decat Fallout 76 in 2018

Playtech Playtech,
Un joc vechi de cinci ani s-a vandut mai bine decat Fallout 76 in 2018

Fallout 76 nu a fost foarte bine primit de critici, insa asta nu pare sa fii afectat prea mult vanzarile jocului. Totusi, un joc vechi de cinci ani de zile se vinde mai bine decat proaspata. continuă pe Playtech

Ucigasul fetitei de cinci ani din Baia Mare, inca in libertate, la sapte luni de la crima

Ucigasul Esterei, fetita din Baia Mare care a fost abuzata sexual si omorata, e in continuare in libertate, desi au trecut mai bine de sapte luni de la comiterea crimei. Familia micutei de cinci ani.

DUPA CINCI ANI DE FUNCTIONARE Compania Romana de Chimie - un miliard de euro, cifra de afaceri

Compania Romana de Chimie, ce va fi constituita din cele doua platforme chimice de la Valcea si Borzesti, va depasi, in cinci ani, pragul de un miliard de euro cifra de afaceri, devenind astfel cel mai important jucator din industria chimica din regiune, se estimeaza intr-un raport al Chimcomplex Borzesti CHOB).

Aveam cinci ani, cand tata plecase in satul vecin. Am decis sa ma duc dupa el. Am ajuns la un parau pe care nu puteam sa-l trec. Atunci, am vazut un batran. A venit, m-a luat de mana, parca zburam. Mai tarziu am aflat cine era

Ii placea sa mearga peste tot cu tatal sau, dar intr-o zi, acesta l-a lasat acasa. Copilul de cinci ani a decis sa se duca dupa tatal sau. insa ceea ce a urmat este o adevarata minune. Si asta.

Kendal Jenner, cel mai bine platit model al anului! Cati bani a castigat in 2018?

Kendall Jenner a devenit cel mai bine platit model in 2018, dupa ce a castigat 22,5 milioane de dolari in 12 luni. Si starurile Bella si Gigi Hadid, Karlie Kloss, Gisele Bundchen si Cara Delevingne se afla in topul celor mai bine platite modele ale anului.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de tot ce isi doresc in urmatorii cinci ani. Viata li se schimba total

Anul 2019 vine cu schimbari importante pentru tot zodiacul. Nativii vor avea, in mare parte, noroc si bani. Unii vor primi de la astre mai mult decat altii, dar nu conteaza. De ce? Pentru ca unele zodii.

Deutsche Welle: Fata hidoasa a comunismului este vie n Romnia. Autocratul Dragnea uita un lucru crucial: Cine rde la urma rde mai bine!

Exact cand Romania se pregateste sa preia presedintia UE, guvernul de la Bucuresti si-a aratat adevarata fata. Partidul Comunist, presupus decedat, este viu si bine mersi, scrie intr-un editorial pentru Deutsche Welle, Robert Schwartz.

VDEO Incendiu de proportii n Brazilia. Peste 600 de case au ars si mai bine de 2.000 de oameni au fost evacuati

Un incendiu a cuprins un cartier intreg al orasului Manaus din Brazilia, arzand mai mult de 600 de case, scrie Reuters. Patru oameni au fost raniti, iar peste 2. 000 au fost evacuati din calea flacarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )