Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noul all-in-one IdeaCentre de la Lenovo este cel mai ieftin de pana acum

Playtech Playtech,
Noul all-in-one IdeaCentre de la Lenovo este cel mai ieftin de pana acum

Desi MWC este despre mobile, Lenovo a profitat de ocazie pentru a-si diversifica portofoliul de sisteme all-in-one la targul de tehnologie de la Barcelona. Vanzarile de sisteme desktop. continuă pe Playtech

TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ordonanta 114 din 2018, prin care Guvernul le impune bancilor taxa pe lacomie, este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutia din 1989 a afirmat, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

MAREA BRITANIE: Migratia neta din afara UE este la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Migratia neta in Marea Britanie din tarile in afara UE a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, a informat Biroul National de Statistica, scrie BBC. Datele arata ca migratia neta a cetatenilor din afara UE pentru anul 2018 este 261. 000 de persoane, cel mai mare numar din 2004 pana in prezent.

Test drive cu Opel Grandland X, cel mai spatios SUV al marcii

Opel Grandland X este cel mai nou produs al marcii, un SUV spatios bine echipat, sosit in urma cu un an in clasa autovehiculelor compacte, unde ponderea acestor modele se indreapta spre 50%. Grandland X este un SUV compact de aproape 4,48 metri.

Trupa Gipsy Kings revine in Romania pentru doua concerte: unde au loc show-urile si cat costa cel mai ieftin bilet

Gipsy Kings si co-fondatorul trupei, Paco Baliardo, revin in Romania si vor concerta la Iasi si la Bucuresti, iar biletele au fost puse in vanzare.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Cel mai mic nou-nascut din lume, care cantarea 268 de grame nastere a fost EXTERNAT

Baietelul care cantarea la nastere doar 268 de grame a fost externat si dus acasa in siguranta, el fiind sanatos si in afara oricarui pericol. Copilul este considerat cel mai mic nou nascut din lume.

Romanii consuma zilnic cel mai nesanatos aliment. Iata la ce riscuri se supun

Pentru a face economii sau din diverse alte ratiuni, romanii se expun unui pericol real prin consumul acestui aliment. Este vorba de margarina. Acest produs este considerat cel mai nesanatos deoarece contine.

POTRIVIT UNUI SONDAJ BCS: Basescu - politicianul care ar reprezenta cel mai bine tara noastra ca europarlamentar

Un sondaj national realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 9-16 februarie, arata ca Traian Basescu este vazut de catre respondenti drept omul politic care ar reprezentat cel mai bine Romania la Bruxelles.

OSCAR: Corectitudine politica la cel mai inalt nivel

Premiile Oscar de anul acesta ar merita un premiu pentru corectitudinea politica. Membrii Academiei au votat ca si cum ar fi avut un punc-taj pe care trebuiau sa-l respecte cu strictete, toate minoritatile, de orice fel, fiind premiate. in plus, nu a fost ratat nici mesajul anti-Trump, devenit deja o traditie, mai ales ca actualul presedinte este considerat drept cel mai incorect politic din istoria SUA. Evident, geopolitica a fost data la o parte anul acesta, problemele interne avand prioritate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )