Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Playtech Playtech,
Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre . continuă pe Playtech

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Andreea Esca, mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu: Eu sunt socata, muta

Andreea Escaisi exprima tristetea si revolta fata de moartea Cristinei Topescu.

Fiica unui dinamovist, mesaj dur dupa moartea Cristinei Topescu: Cu totii am lasat-o singura. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lica Nunweiller, o apropiata de-a Cristinei Topescu, a postat un mesaj dur pe Facebook dupa aflarea mortii acesteia.

Dan Negru, mesaj dur dupa moartea Cristinei Topescu: Ce breasla ipocrita suntem!

Dan Negru a avut o reactie extrem de dura, dupa aflarea mortii Cristinei Topescu.

Mihai Gadea, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Era un om foarte bun, foarte generos

Mihai Gadea a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu.

CUTREMURATOR! Dupa moartea CRISTINEI TOPESCU, o noua tragedie socheaza Romania! Lacrimi pentru marele cantaret...

Marele cantaret Garbis Dedeian s-a stins din viata, la varsta de 61 de ani. LACRIMI PENTRU MARA BANICA! A MURIT FULGERATOR! VESTEA NEAGRA A SOCAT TOATA ROMANIA GALERIE FOTO) Acesta a fost un.

Andreea Esca, muta de durere dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut la aflarea vestii dureroase

Au fost colege in anii 90 la o televiziune, iar acum prietenia lor a ramas o amintire. Andreea Esca s-a aratat muta de durere dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu. Andreea Esca, muta de durere dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Ce a facut Tudor Chirila, dupa moartea Cristinei Topescu. Ea l-a aparat in fata romanilor, dar gestul lui i-a dezamagit pe multi

Moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu i-a socat si indurerat deopotriva pe multi. Cei care au cunoscut-o au vorbit sau au postat pe conturile de socializare ganduri despre fosta jurnalista, mai putin Tudor Chirila, pe care aceasta l-a aparat public in doua situatii in care a fost implicat artistul. Ce a facut Tudor Chirila, dupa moartea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )