Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alina Ceusan a ales nasa pentru bebelusul ei. Vedeta care ii va boteza copilul

Playtech Playtech,
Alina Ceusan a ales nasa pentru bebelusul ei. Vedeta care ii va boteza copilul

Alina Ceusan a ales parintii spitiruali pentru fiul sau. Ce cuplu ii va insoti pe proaspetii parinti o viata de acum incolo? O vedeta cunoscuta ii va boteza baietelul. Cuplurile se cunosc de o viata si se inteleg perfect! Ce vedete vor fi nasii baietelului Alinei Ceusan? Alina Ceusan e una din proaspetele mamici din . continuă pe Playtech

Vedeta care a avut primul copil la 12 ani. Tatal ei organiza orgiile numite circ

Regina muzicii soul a cucerit milioane de oameni din intreaga lume cu talentul sau, insa viata personala a fost una dramatica. A avut primul copil la 12 ani, la 19 ani se casatorea si avea sa devina una dintre cele mai mari cantarete din istorie. Aretha Franklin, emblema a muzicii A cucerit 18 premii Grammy, .

Vedeta care a ajuns sa traiasca pe strazi. Nu mai are avere, dinti in gura si fanii abia o recunosc

Loni Willison, fost fotomodel de succes si fosta sotie a actorului Jeremy Jackson din Baywatch, este azi om al strazii. A fost gasita hoinarind, la doi ani de la disparitie, hranindu-se cu ce gaseste prin tomberoane. Dependenta de droguri i-a adus declinul. Fata urata a Hollywoodului. Secrete, droguri, alcool si inchisoare. Vedeta care traieste pe .

Raed Arafat, replica dura pentru primul medic care a dezvaluit ca trebuie sa aleaga pe cine duce la Terapie Intensiva. Ce i-a transmis seful DSU

Pandemia de COVID-19 a creat disperare in randul medicilor si al autoritatile. Indiferent de perspectiva din care sunt privite lucrurile, misiunea fiecaruia a devenit tot mai dificila si mai greu de gestionat. Asa se explica faptul ca, recent, sefa UPU Ploiesti a dezvaluit cosmarul cu care se lupta medicii de la Spitalul Judetean Ploiesti din .

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

Prima retea 4G pe luna. Nokia a fost selectata de NASA pentru implementarea proiectului

Daca nu prea ai semnal la telefonul mobil atunci cand iti plimbi cainele in jurul blocului, stirea asta s-ar putea sa te enerveze putin: NASA va implementa o retea 4G pe luna. Compania finlandeza Nokia a fost selectata pentru a lucra la acest proiect, relateaza CNN.

PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Listele PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie includ mai multi traseisti notorii, actuali senatori si deputati PSD care in legislatura 2016 - 2020 au votat masacrarea legilor justitiei si a Codurilor penale, dar si patru fosti ministri, trei din Guvernele Dragnea, iar unul din Guvernul Ponta, potrivit g4media.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )