Libnet.ro
UNICEF

05:45

Andra Volos de la Puterea Dragostei, atac furibund. Ce i-a transmis lui Bogdan Mocanu

Playtech Playtech,
Andra Volos de la Puterea Dragostei, atac furibund. Ce i-a transmis lui Bogdan Mocanu

A spus tot, chiar la TV. Andra Volos de la Puterea Dragostei, atac furibund. Ce i-a transmis fosta vedeta Kanal D lui Bogdan Mocanu, fostul iubit. Ce i-a transmis Andra Volos fostului iubit Andra Volos si Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai indragite cupluri de la Puterea Dragostei. Acestia s-au cunoscut in cadrul . continuă pe Playtech

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Rafaela de la Puterea Dragostei, prima veste buna dupa bataia primita de la fostul iubit. Decizia de ultim moment

La inceputul acestei lunii, o fosta vedeta Kanal D era agresata brutal in propria casa. Este vorba de Rafaela Silvia Marcas, una din concurentele de la Puterea Dragostei si Exatlon. Zilele acestea, fosta concurenta a primit vesti bune din partea judecatorilor. Rafaela Silvia Marcas, prima veste buna dupa bataia primita de la fostul iubit Rafaela .

Cristina Mihaela Dorobantu, de la Puterea Dragostei, declaratii despre viata dincolo de micul ecran: Ma vad in ipostaza de sotie si mama

Dupa ce s-a lansat in lumea televiziunii ca fiind pasionata de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformandu-se in psiholog la Puterea Dragostei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )