Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Balan a dat vestea cea mare. Anuntul categoric facut de artista

Playtech Playtech,
Andreea Balan a dat vestea cea mare. Anuntul categoric facut de artista

Andreea Balan iubeste din nou si nu se mai ascunde! Dupa o perioada foarte grea din viata ei, cand s-a despartit de tatal fetitelor sale, George Burcea, vedeta zambeste din nou. Are o relatie cu un tanar om de afaceri, chiar daca nu a recunoscut-o oficial. Andreea Balan si noul sau iubit nu se mai . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a facut anuntul cel mare. Vestea neasteptata pe care a dat-o

Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare. Se casatoreste din nou cu omul de afaceri Alex Bodi. Anuntul a fost facut de catre frumoasa roscata in direct la TV. Cei doi vor ajunge cat de curand, din nou, in fata ofiteului de Stare Civila. Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare. Stirea neasteptata pe care .

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Andreea Balan si Tiberiu Argint, momente romantice in largul marii. Indiciul discret ca au fost impreuna (GALERIE FOTO-VIDEO)

Andreea Balan a trecut peste despartirea de tatal fetitelor ei, George Burcea si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Chiar daca cei doi sunt destul de rezervati, primele semne ca isi.

Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Andreea Balan si Tiberiu Argint se iubesc ca doi adolescenti de 18 ani. Ba mai mult, acestia nici nu mai simt nevoia sa se ascunda. Cei doi si-au oficializat relatia pe retelele sociale, intr-o maniera inedita. Ce mesaj a transmis cantareata la doar cateva ore distanta, aflati in paragrafele urmatoare. Andreea Balan si Tiberiu Argint .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )