Libnet.ro
UNICEF

06:30

Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

Playtech Playtech,
Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

O vedeta cunoscuta de la noi a desfiintat-o pe Andreea Balan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumatate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure. Andreea Balan, aspru criticata de o vedeta de la Pro TV Iulia Albu a disparut un timp din prim-plan din randul . continuă pe Playtech

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

CORONAVIRUS |Un medic ATI din Cluj ii trateaza pe pacientii romani dupa metodele invatate in Italia. Rata de supravietuire este cea mai ridicata

Un medic de la terapie intensiva din Cluj ii trateaza pe pacientii romani dupa metodele pe care le-a invatat in spitalele din Italia, rata de supravietuire din sectia lui fiind una dintre cele mai ridicate di.

Care este cea mai controversata tehnica in obtinerea vaccinului

Cercetatorii din Marea Britanie se pregatesc pentru un experiment controversat in care vor injecta subiecti sanatosi cu coronavirus - cercetare riscanta despre care spun ca ar putea accelera.

Tara Galilor intra in carantina totala, pentru doua saptamani Premierul Mark Drakeford: Este cea mai sigura cale de a recastiga controlul si de a evita o infectare in masa

Incepand cu data de 23 octombrie, de la ora 18:00, pana la data de 9 noiembrie doua saptamani), Tara Galilor va intra in lockdown. Oamenii vor sta in case, iar restaurantele, pub-urile si magazinele.

Marcel Ciolacu: Noi consideram ca lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern este cea mai problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

Tehnologia care se poate dovedi cea mai importanta arma in lupta cu incendiile

Pompierii de pe coasta de vest arunca mingi de foc speciale de la drone pentru a tine sub control un sezon neobisnuit de sever. Aceasta este cea mai noua tehnologie pentru a stopa.

Andreea Balan a primit raspunsul medicilor. Rezultatele testelor, dupa ce George Burcea s-a infectat

George Burcea a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus vineri, in urma efectuarii unui test rapid. Actorul a mers la spital pentru a face un nou test prin metoda RT PCR, apoi s-a izolat in casa. Starea lui de sanatate este buna, potrivit unui comunicat transmis de PRO TV. Aceasta veste a starnit alerta .

EXCLUSIV Tiberiu Argint si Andreea Balan au facut un pas urias in relatia lor. Ce s-a intamplat chiar azi, de ziua lui

E zi mare pentru cuplul Andreea Balan si Tiberiu Argint. Astazi, iubitul Andreei Balan implineste varsta de 36 de ani, iar cu aceasti ocazie un pas important in relatia lor s-a intamplat. Tiberiu Argint si Andreea Balan au facut un pas urias in relatia lor Astazi, 19 octombrie, iubitul Andreei Balan a mai adaugat un .

Andreea Balan, reactie neasteptata. Ce a postat la 24 de ore dupa ce George Burcea s-a imbolnavit

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Acelasi lucru se intampla cu 24 de ore mai tarziu si cu Viviana Sposub. Multi se asteptau ca fosta sotie, Andreea Balan, sa aiba o anume reactie. Fanii au fost dezamagiti, totusi. Reactia Andreei fiind cu totul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )