Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D in ceea ce priveste o surioara pentru David, cititi in articolul de mai jos. Andreea Mantea ar vrea sa mai faca un copil. Cine din familie se opune Andreea Mantea se gandeste sa fie mama din nou. Ea i-a impartatit gandurile . continuă pe Playtech

Ben Affleck, din nou singur. Relatia cu Ana de Armas nu a rezistat!

Ben Affleck parea ca si-a regasit in sfarsit fericirea in bratele frumoasei Ana de Armas. Din pacate insa, fericirea lor nu a durat prea mult, iar celebrul actor este din nou un barbat singur si disponibil.

Avioanele Boeing 737 MAX vor putea zbura din nou si in Europa, de saptamana viitoare, dupa ce au fost imobilizate la sol aproape doi ani

Dupa SUA, Brazilia si Canada, a venit randul Europei sa emita, saptamana viitoare, autorizatia necesara pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, a anuntat marti autoritatea europeana de reglementare, potrivit AFP.

Mostenitorul imperiului Samsung, condamnat din nou la inchisoare

Mostenitorul imperiului corporatist Samsung, Lee Jae-yong, a fost condamnat din nou la inchisoare luni, dupa reluarea unui proces de coruptie in care a fost implicata si fosta presedinta a tarii Park Geun-hye, relateaza dpa si Yonhap.

Procurorul Doru Stoica, care a clasat partial dosarul 10 august, cere din nou sa se pensioneze

Procurorul DIICOT Doru Stoica, cel care a clasat partial dosarul 10 august, inainte ca solutia sa sa fie infirmata de conducerea parchetului, cere din nou sa se pensioneze. Acesta mai facuse o cerere de pensionare, la inceputul anului 2020, inainte sa renunte la ea. intre timp, a clasat partial dosarul 10 august, intr-o solutie care a starnit ample polemici si in cuprinsul careia protestatarii din Piata Victoriei au fost comparati cu o cultura iremediabil compromisa, care trebuie intoarsa la stadiul de brazda.

Coronavirus: Italia inaspreste din nou restrictiile. Trei zone rosii

Italia inaspreste din nou restrictiile in contextul pandemiei de COVID-19, din cauza cresterii numarului cazurilor, iar de duminica trei zone sunt desemnate drept asa-numite zone rosii, a anuntat ministrul sanatatii Roberto Speranza, informeaza dpa.

Italia inaspreste din nou masurile vizand limitarea raspandirii epidemiei

Italia inaspreste din nou regulile destinate combaterii pandemiei noului coronavirus din cauza cresterii numarului cazurilor de infectare, desemnand incepand de duminica trei zone drept asa-numite zone rosii, a anuntat sambata ministrul sanatatii Roberto Speranza, informeaza dpa.

Italia inaspreste din nou masurile sanitare pentru combaterea pandmiei. in Lombardia, Sicilia si Bolzano oamenilor li s-a impus sa nu isi paraseasca locuintele decat pentru cumparaturi si munca

Italia inaspreste din nou regulile menite sa combata efectele pandemiei de COVID-19. in conditiile in care au fost inregistrate cresteri ale numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, trei regiuni din.

Vedeta din Romania care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: Am sechele

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa spuna ca au fost infectate cu noul coronavirus, lucru care se intampla si printre persoanele publice. Este si cazul acestei vedete din Romania care a avut covid-19 a recunoscut abia anul acesta. Vedeta despre care nimeni nu a stiut ca a avut covid-19 Momente grele pentru .

Formatul Cupei Davis se modifica din nou - Competitia se va disputa pe parcursul mai multor zile si in mai multe orase

Cupa Davis, care a adoptat in 2019 un nou format foarte controversat, va continua sa evolueze incepand din acest an, pentru a se disputa pe parcursul a unsprezece zile, posibil in trei orase din Europa, a anuntat luni Federatia internationala de tenis ITF), citata de AFP.

WhatsApp schimba din nou schimbarea: cat timp vei mai putea sa folosesti aplicatia

WhatsApp trece prin cea mai dificila perioada din istoria companiei. Valuri de utilizatori au migrat catre Signal sau Telegram, iar compania detinuta de Facebook incearca sa opreasca trendul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )