Libnet.ro
UNICEF

21:30

Andreea Tonciu, de nerecunoscut fara machiaj. Cum arata vedeta, de fapt

Playtech Playtech,
Andreea Tonciu, de nerecunoscut fara machiaj. Cum arata vedeta, de fapt

De cand a revenit in atentia oamenilor, cunoscuta fiind dorinta anteriora a sotului de a renuntat la lumea reflectoarelor, Andreea Tonciu s-a prezentat cu o imagine impecabila, compusa din tinute elegante, aici fiind mana emisiunii Bravo, ai stil! in care a participat, alaturate de machiaje intense, cel putin in zona ochilor. De asemenea, pe Instagram, . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu, plina de operatii estetice. Ce i-a transmis sotul, chiar azi

Este cunoscut faptul ca Andreea Tonciu nu ezita sa apeleze la medicul estetician. Iata ca si in 2021 vedeta si-a facut si-a facut o noua operatie estetica. Sotia lui Daniel Niculescu a povestit despre ce si-a mai facut acum si despre ce parere are partenerul sau de viata despre acest lucru. Ce i-a transmis Daniel .

Adela Popescu, imagini de colectie din vacanta de vis. Cum arata vedeta, dupa ce a ramas insarcinata

La inceputul anului aflam ca Adela Popescu renunta la emisiunea Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Motivul deciziei aveam sa-l aflam, la fel de repede. Celebra vedeta a anuntat venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Fanii au fost extaziati, banuim ca si Radu Valcan, la fel. Adela Popescu, fericita la a treia sarcina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )