Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cati bani a ajuns sa aiba Denisa de la Bambi. A cumparat doua case in Dubai

Playtech Playtech,
Cati bani a ajuns sa aiba Denisa de la Bambi. A cumparat doua case in Dubai

Denisa Tanase a achizitionat de curand doua case, in Dubai. Chiar vedeta a fost cea care a dezvaluit toate acestea, intr-o emisiune TV, unde a fost invitata. Cantareata din trupa Bambi a reusit sa marcheze o astfel de reusita, chiar de la inceput de an. Foarte fericita si afisand un zambet larg, aceasta fost prezenta . continuă pe Playtech

Abia ai intrat in campul muncii? Cati bani vei primi la pensie

Pentru cei care au intrat in 2020 sau la sfarsitul anului precedent, in campul muncii, analistii economici au realizat mai multe calcule pentru a afla orientativ cati bani vor primi la pensie. Iata despre ce suma este vorba! Cati bani vor primi la pensie cei care abia au intrat in campul muncii Analistii economici de .

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu. A primit o lovitura dura in ultimii ani

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? Nu a mai facut profit din 2016, iar in ultimii ani a primit o lovitura dura. Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? indragita prezentatoare de televiziune, considerata drept un om bun si bland de majoritatea oamenilor cu care a intrat in contact, a murit intr-un mod fulgerator .

Romania bolnava |Cati bani castiga farmaciile de pe urma ta

Industria farmaceutica este una extrem de profitabila. O analiza Frames arata cati bani au facut farmaciile din Romania in 2019. in orice oras dezvoltat din Romania vei observa ca.

PENSII 2020. Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Legea pensiilor ocupationale va intra in vigoare la data de 7 februarie 2020, prevederile Legii 12020 indicand si cati bani pot fi virati lunar de angajator si angajat la Pilonul IV.

Cati bani face Florin Piersic la un spectacol de teatru. Nu degeaba umple salile

Florin Piersic reuseste sa bata recorduri, chiar si la varsta memorabila de 84 de ani. Actorul isi va sarbatori aniversarea pe data de 27 ianuarie si inca umple salile de teatru. Mai mult, romanii se inghesuie sa il vada pe maestru in actiune, atunci cand apare intr-o productie ce de obicei se joaca cu casa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )