Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cati bani castiga, de fapt, Mihaela Radulescu. Ea si Felix Baumgartner au o avere fabuloasa impreuna

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, Mihaela Radulescu. Ea si Felix Baumgartner au o avere fabuloasa impreuna

Mihaela Radulescu face parte din lista vedetelor de top din Romania de multi ani, motiv pentru care este si bine platita pentru orice ar face. Vedeta a dat lovitura anul trecut cand a petrecut mai mult timp pe platourile de filmare ale show-ului Ferma si nu numai, motiv sa puna ceva bani la saltea. Ce . continuă pe Playtech

Cati bani primeste Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult pretul

Smiley, unul dintre cei mai longevivi cantareti de la noi, este destul de scump la vorba si la port. Acesta este pe lista scurta a artistilor cei mai bine platiti pentru un concert. Cat castiga juratul de la Vocea Romaniei pentru cateva piese? Cati bani primeste Smiley pentru un concet? Smiley are aparitiile la TV .

Legea Pensiilor 2019. Ai 15 ani vechime? Iata cati bani primesti pensie

Modificari majore pentru pensionari! Persoanele care au deja 15 ani de vechime trebuie sa ia la cunostinta noua modificare. Noua Lege a Pensiilor arata exact cati bani va urma sa primesti, in functie de anii in care ai cotizat la stat. Legea Pensiilor 2019: Cati bani primesti, in functie de vechime? Noua lege a pensiilor .

Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei. A facut-o imediat vedeta pe internet

Anamaria Prodan si-a socat din nou fanii, dar si iubitorii de animale. Impresara si-a cumparat recent o pisica din rasa Sfinx, careia i-a pus numele Enzo. Cat costa un astfel de suflet? Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei Anamaria Prodan socheaza adesea cu achizitii extravagante, impresioneaza cu tinute de lux si se .

Cati bani cere Delia pentru a canta la nunti si petreceri private. Suma este uriasa, dar merita fiecare leu

Delia este, fara doar si poate, una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Aparitiile publice excentrice si show-ul pe care il face atunci cand urca pe scena i-au adus celebritatea, iar artista se bucura din plin de succesul ei. Cantareata face bani frumosi din contractele pe care le are cu Antena 1, primeste sume .

Cati bani cere Andreea Balan sa cante la o nunta. Tariful ii permite sa isi cumpere o garsoniera in fiecare luna

Andreea Balan este una dintre cele mai longevive cantarete de la noi. Aceasta a devenit cunoscuta la o varsta foarte frageda, in cadrul trupei Andre, alaturi de Andreea Antonescu. Datorita succesului si mentinerii sale excelete in domeniu, solista isi poate permita sa aiba tarife imense. Cat platesc cei ce doresc sa o aiba la nunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )