Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Playtech Playtech,
Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Dupa moartea Cristinei Topescu au aparut mai multe scenarii sumbre cu privire la cauzele decesului. S-a spus inclusiv ca jurnalista s-ar fi sinucis, insa majoritatea celor care o cunosc exclud aceasta posibilitate si spun ca vedeta nu si-ar fi lasat niciodata animalele singure, fara apa si hrana. Mai multe scenarii sumbre au aparut dupa moartea . continuă pe Playtech

Ce a cerut procurorul in cazul mortii Cristinei Topescu. Detaliul care ar putea schimba total ancheta

Cristina Topescu a murit, in jurul datei de 31 decembrie 2019, trupul neinsufletit fiind gasit, duminica seara, de politistii care au fost alertati de o vecina. in locuinta vedetei TV au fost gasite si cadavrele a doi caini, iar procurorul de caz a dorit sa inlature toate ipotezele cu privire la moartea animalelor, cerand de .

Noi detalii in cazul mortii Cristinei Topescu. Medici de la ambulanta: Era de nerecunoscut!

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii Cristinei Topescu. Decesul a fost constatat duminica seara, de un echipaj de la ambulanta. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era insa greu de recunoscut.

Ipoteza-soc lansata de anchetatori in cazul mortii Cristinei Topescu! Procurorul de caz a cerut necropsia cainilor gasiti fara viata in casa

Realizatoarea de televiziune si prezentatoarea Cristina Topescu a fost gasita fara viata, duminica seara, in locuinta ei din Tunari-Ilfov, dupa ce o vecina a alertat autoritatile. in varsta de 59 de ani, vedeta zacea fara viata, in pat, de mai bine de doua saptamani.

LOVITURA in cazul mortii CRISTINEI TOPESCU! Ale cui sunt de fapt amprentele gasite de anchetatori! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa sa din Tunari, duminica seara, in jurul orei 22. 00, de o vecina, care ii era si prietena apropiata. Femeia a facut o inregistrare audio in care a.

NOI DETALII BOMBA in cazul MORTII Cristinei Topescu! A PREVAZUT CA SFARSITUL E APROAPE: As muri

Tragedie in showbiz! Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica in propria locuinta din Otopeni.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita. Jurnalista ar fi decedat de Anul Nou

Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Vladimir Belis, fost director al INML, despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu. Ce problema de sanatate ar fi rapus-o

Fostul director al Institutului National de Medicina Legala a vorbit despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu, dupa ce fosta prezentatoare TV a fost gasita fara suflare in locuinta sa din orasul Otopeni. Vladimir Belis sustine ca diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decat dupa efectuarea unei cercetari histopatologice. Fost director al INML, .

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

Surse: Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )