Libnet.ro
UNICEF

17:45

Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperata de ajutor

Playtech Playtech,
Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperata de ajutor

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca actorul Constantin Zamfirescu sufera de cancer. Celebrul actor, care a jucat rolul lui Gogoasa in Trazniti in NATO, trece prin momente grele, avand nevoie disperata de ajutor. Colegii actorului au anuntat ca acesta are nevoie de sange. Constantin Zamfirescu, alias Gogoasa din Traniti in NATO, are . continuă pe Playtech

Culita Sterp trece prin clipe dificile. Ce a patit manelistul in urma cu putin timp

Culita Sterp trece prin momente dificile. Ce a patit manelistul in urma cu putin timp, puteti vedea un pic mai jos. Culita Sterp este un cantaret apreciat in Romania datorita hiturilor sale muzicale, iar in ultima perioada a capatat tot mai mare popularitate. Culita Sterp tine la imaginea lui. De ce a ajuns pe mainile .

Actorul Constantin Zamfirescu, Gogoasa, din serialul Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie urgenta de sange!

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul Gogoasa, din serialul TV Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer si are nevoie urgenta de sange. Anuntul a fost facut de colegii sai pe Facebook. Acestia precizeaza ca actorul trebuie sa fie operat de urgenta si in aceasta perioada sangele este greu de gasit in spitale.

Constantin Zamfirescu, Gogoasa din Trasnitii, diagnosticat cu cancer: Nu as fi vrut sa fac asta! Nu v-as fi scris nimic despre situatia prin care trec, dar am nevoie urgenta de sange

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul Gogoasa, din serialul TV Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer. El face apel la romani pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta grea.

Drama Cristinei Spatar: Cred ca e un blestem. Acum am aflat ca si el are cancer

Regina muzicii R&B trece prin momente cumplite. Dupa ce mama sa a murit de cancer, Cristina Spatar face un anunt dureros despre una dintre cele mai dragi persoane din viata ei. Cristina Spatar trece printr-o adevarata drama Invitata la Vorbeste lumea, emisiune difuzata pe Pro TV, Cristina Spatar a vorbit despre drama prin care trece.

Are cancer. Actorul a facut anuntul trist chiar ieri: Am fost diagnosticat cu limfom

Un actor celebru tocmai le-a dat vestea trista fanilor sai. Medicii i-au dezvaluit diagnosticul dupa un set de analize amanuntite. Starul de la Hollywood are cancer. Cum se simte acesta acum si cum a decis sa marturiseasca lumii intregi momentele grele prin care trece? Un actor celebru a facut anuntul trist: Am fost diagnosticat cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2639 seconds )