Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cum arata Minodora dupa ce a slabit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani

Playtech Playtech,
Cum arata Minodora dupa ce a slabit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani

Minodora a recunoscut ca a avut mari probleme cu greutatea si a ajuns si la spital din aceasta cauza. Dar acum vedeta este fericita ca a mai slabit, ajungand sa arate ca atunci cand avea 19 ani. Minodora arata ca la 19 ani De curand Minodora povestea cum a ajuns sa apeleze la medici, dupa . continuă pe Playtech

Cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil

Iubitorii de moda trebuie sa fie la curent cu toate noutatile, chiar si atunci cand vine vorba despre tehnologia in domeniu. Iata care sunt cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil.

Capitala continua sa raporteze peste 500 de noi cazuri de COVID-19 Timis, Cluj si Maramures, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi

Alte peste 500 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri este deschis de Timis, cu 263 de cazuri, urmat de Cluj - 199.

Horoscop. Cele mai rele soacre ale zodiacului. De ce trebuie sa fugi de Balante

Astrele vin din nou cu previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Ce se arata despre nativi si care sunt cele mai rele soare ale zodiacului? Toti trebuie sa stie sa se fereasca de balante. Horoscop: Cele mai rele soacre in functie de zodie Multe mituri din popor arata ca majoritatea soacrelor sunt ca poamele .

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

Cum se transmite coronavirus: cele mai comune mijloace de infectare cu Covid-19

In fiecare saptamana, apar noi informatii despre modul de transmitere si manifestare al noului coronavirus. Lista de mai jos cuprinde cele mai comune moduri de contractare ale noului.

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar .

COVID-19, revenire in forta in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni, dupa o infectare in masa

China a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimtptomatice COVID-19 din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, noteaza Reuters. China: Cele mai multe cazuri.

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

George Tinta a revenit in sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oara. Deoarece el este perseverent si stie ca va putea reusi. El a intrat in paine imediat cum a urcat pe scena iUmor, dupa cum bine ne-a obisnuit. Iata care sunt cele mai bune 15 glume cu care .

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )