Libnet.ro
UNICEF

19:30

Emisiunea Ferma de la PRO TV, sezonul 2020. Cand incepe, de fapt, noul sezon si cine este prezentatoarea show-ului

Playtech Playtech,
Emisiunea Ferma de la PRO TV, sezonul 2020. Cand incepe, de fapt, noul sezon si cine este prezentatoarea show-ului

Noul sezon al reality show-ului Ferma va aduce fata doua mentalitati. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine. Cand incepe noul sezon al emisiunii ferma de la ProTV in sezonul din acest an orasenii si satenii vor fi pusi fata in fata. Opt sateni si opt oraseni, competitori decisi . continuă pe Playtech

Victor Ponta a anuntat ca Ioan Sirbu va fi candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Capitalei

Victor Ponta a anuntat miercuri ca Ioan Sirbu va fi candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020. Liderul Pro Romania a precizat ca Alianta isi propune sa ofere o alternativa la Primaria Generala, cele de sector si consilierii locali.

Medicul Ioan Sirbu este candidatul sustinut de Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru Primaria Capitalei: Ce propuneri au anuntat Robert Negoita si Victor Ponta pentru primariile de sector (VIDEO)

Alianta Pro Bucuresti 2020, formata de Robert Negoita si Victor Ponta, si-a anuntat miercuri candidatii pentru Primaria Generala a Capitalei si primariile de sector. Pentru functia de edil general al.

Perseide 2020. Cand va trece ploaia de meteori deasupra Romaniei

In fiecare august, isi face aparitia curentul de meteori numit Perseide, dupa constelatia din care provin. Acestea reprezinta unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi de pe parcursul anului, dar sunt in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )