Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce face Mirela Vaida in aceasta perioada. Prezentatoarea Acces Direct a impartasit asta cu fanii

Playtech Playtech,
Ce face Mirela Vaida in aceasta perioada. Prezentatoarea Acces Direct a impartasit asta cu fanii

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, nu duce lipsa de activitati in aceste zile in care, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu au voie sa isi paraseasca locuintele fara motive intemeiate. Iata ce face vedeta pe timp de izolare. Ce face Mirela Vaida in perioada aceasta Pentru a uita de . continuă pe Playtech

Cleopatra Stratan o imita pe Vulpita. Ce spune despre pseudo-vedeta de la Acces Direct

Cleopatra Stratan respecta, la randul sau, regulile stricte impuse de autoritatile din Romania, pentru a impiedica raspandirea coronavirusului. Si pentri ca sta in casa, Cleopatra Stratan si-a gasit vreme pentru a parodia ceea ce la Acces Direct se difuzeaza intruna: Vulpita, un reality-show gustat de telespectatorii Antenei, dar sanctionat de CNA. Cleopatra Stratan o imita .

Stefan Banica Jr, secretul despre care nu a vrut sa afle nimeni. Ce a facut cu banii in aceasta perioada

S-a aflat secretul lui Stefan Banica Jr. ! Ce a facut cunoscutul jurat de la Next Star cu banii in aceasta perioada? Cantaretul nu a vrut ca nimeni sa ia asta la cunostinta. Ce a facut Stefan Banica Jr. cu banii in aceasta perioada? Romania a avut pe cine sa se bazeze in vremea aceasta tulbure.

UNTRR: Tarifele transportului rutier de marfuri nu au crescut in aceasta perioada. Solicitam oprirea dezinformarii, iar producatorii de alimente sa nu puna in spatele transportatorilor cresterile de pret la raft

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a atras atentia, duminica, ca tarifele din sectorul transportului rutier de marfuri nu a crescut in aceasta perioada, si a acuzat de.

Cat de des trebuie sa-ti dezinfectezi telefonul in aceasta perioada

Romania e in stare de urgenta, Statele Unite ale Americii depasesc China la numar de cazuri, iar numeroase tari din Europa au probleme. in aceasta perioada, ca in toate celelalte,.

Veste buna pentru aceasta categorie de agricultori. Cum pot primi 3000 de euro de la stat in aceasta perioada

Veste buna pentru agricultori, in special pentru cei care cultiva rosii. Programul Tomata continua si anul acesta. Fermierii vor primi de la stat un ajutor de minimis de pana la 3000 de euro, potrivit declaratiilor facute de Ionel Danca, seful Cancelariei primului ministru. Programul a fost inclus in Hotararea de Guvern din 26 martie. Guvernul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )