Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Rimes a plecat din tara. Ce decizie a luat vedeta PRO TV impreuna cu iubitul

Playtech Playtech,
Irina Rimes a plecat din tara. Ce decizie a luat vedeta PRO TV impreuna cu iubitul

Ultima zi a anului 2019 a prins-o pe Irina Rimes pe patul de spital, dupa ce a suferit o hemoragie interna care ii punea viata in pericol. A lasat totul deoparte, iar primele zile ale anului 2020 o gasesc departe de tara. Ce decizie a luat juratul de la Vocea Romaniei PRO TV) impreuna cu . continuă pe Playtech

Politistul arestat pentru spargeri in Germania sustine ca nu a plecat din tara. Nu intelege nimeni ce se intampla

Politistul din Targu Jiu arestat preventiv pentru ca ar fi comis mai multe spargeri in Germania sustine ca este nevinovat si ca nu a fost plecat din tara in perioada in care s-ar fi inregistrat infractiunile.

Irina Rimes, decizie periculoasa, la doar 11 zile de la operatie. Cum a aparut in public

Irina Rimes a sustinut sambata seara primul concert, la doar 11 zile de la operatia pe care a suferit-o. Artista a urcat pe scena de la Beraria H, acolo unde a cantat live mai multe piese din repertoriul ei. Cum a aparut in public? Irina Rimes, prima aparitie publica dupa 11 zile de la operatie .

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )