Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lidia Buble a rupt tacerea public. Ce s-a intamplat anul trecut. A dat de gol pe toti cei implicati

Playtech Playtech,
Lidia Buble a rupt tacerea public. Ce s-a intamplat anul trecut. A dat de gol pe toti cei implicati

Indragita cantareata Lidia Buble a facut public faptul ca surorile ei au cam suparat-o. Vedeta s-a aratat nemultumita de decizia lor si a tinut sa impartaseasca acest lucru cu fanii: O sa va spun aici, sa va stie o tara intreaga. Sunt neagra de suparare pe voi. Ce a avut aceasta sa le reproseze, aflati . continuă pe Playtech

Lidia Buble, momente dificile. Prin ce clipe teribile a trecut cantareata

Lidia Buble a trecut prin momente dificile. Artista a trecut prin clipe grele in copilarie, iar acum a vorbit deschsi despre asta. Mai nou, Lidia Buble are si probleme in dragoste dupa ce a rupt relatia pe care o avea cu Razvan Simion. Lidia Buble, momente dificile. Prin ce clipe teribile a trecut cantareata Lidia .

Razvan Simion va deveni iar tata? Ce s-a intamplat dupa despartirea de Lidia Buble

Razvan Simion, celebrul prezentator al emisiunii Neata cu Razvan si Dani va deveni din nou tata! Cel putin asa sustine astrologul emisiunii, care l-a luat in colimator pe celebrul prezentator de televiziune. Cum a reactionat prezentatorul! Razvan Simion ar putea fi din nou tata Razvan Simion si Lidia Buble, femeia cu care a impartit bune .

Lidia Buble, despre despartirea de Razvan Simion. Stiu ca putem face posibil acest lucru. in acest moment, poate ca sunt mai atenta

Anul 2020 a fost plin de schimbari pentru Lidia Buble, atat in plan personal, cat si profesional. Aceasta a vorbit despre despartirea de Razvan Simion in cadrul unui interviu acordat revistei Viva. Cei doi au fo.

Ce meserie si-ar fi dorit sa aiba Razvan Simion. Nici Lidia Buble nu ii stie acest vis

Ca majoritatea dintre noi, chiar daca ne simtim impliniti, cel putin din punct de vedere profesional, cand eram mici ne doream cu totul altceva, cand vine vorba de job. Unii chiar au ajuns sa faca ceea ce si-au dorit in copilarie, iar altii au ramas doar cu dorinta. Sunt omul care este lasat sa faca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )