Libnet.ro
UNICEF

11:30

La 3 luni dupa moartea tatalui, Catrinel Sandu s-a casatorit. Cine este barbatul care i-a devenit sot FOTO

Playtech Playtech,
La 3 luni dupa moartea tatalui, Catrinel Sandu s-a casatorit. Cine este barbatul care i-a devenit sot FOTO

Catrinel Sandu s-a casatorit, la 3 luni dupa moartea tatalui sau. Vedeta a fost afectata de disparitia barbatului, cu care a avut o legatura speciala, asa ca a vrut sa mearga inainte cu viata ei. in urma cu cateva zile s-a maritat cu iubitul ei american, Steve, iar ceremonia lor s-a desfasurat in Statele Unite . continuă pe Playtech

SOC! Ce a patit CORNEL GALES dupa moartea Ilenei Ciuculete! Toti s-au frecat la ochi atunci cand l-au vazut (GALERIE FOTO)

Cornel Gales a plecat din tara dupa moartea Ilenei Ciuculete. El s-a schimbat total de cand a ramas vaduv.

Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Actrita Tamara Buciuceanu a murit. Anuntul a fost facut de Spitalul Elias. Arstista era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Radu Tudor a postat pe blogul sau un mesaj dupa moartea marei.

Femeia isi crestea singura cei doi copii, dupa ce a divortat de sotul sau. Dar luni dupa-amiaza, tanara a luat o decizie care i-a uimit pe apropiati

Femeia din cartierul aradean Bujac isi crestea singura copiii, dupa divortul de partenerul sau. Luni dupa-amiaza, insa, aradeanca a luat o decizie cutremuratoare. A decis sa isi puna capat zilelor.

S-a CASATORIT in mare secret. VEDETA i-a spus DA iubitului american (FOTO)

Catrinel Sandu vede, in sfarsit, o raza de soare, dupa tragediile din ultima vreme din familia sa. Fosta bebelusa s-a casatorit weekend-ul trecut cu Steve, iubitul sau american, in SUA.

Reactia Casei Regale dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani, care lasa o urma de nesters in cultura romana, dupa o stralucita si lunga cariera.

Tamara Buciuceanu a murit. De ce nu a renuntat actrita la numele Botez dupa moartea sotului ei

Tamara Buciuceanu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Actrita Tamara Buciuceanu a fost casatorita timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez pe care l-a iubit foarte mult si care a de.

A murit Tamara Buciuceanu. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

Tamara Buciuceanu a murit. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )