Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mircea Badea l-a desfiintat pe Florin Salam. Detaliul observat de vedeta Antenei 3

Playtech Playtech,
Mircea Badea l-a desfiintat pe Florin Salam. Detaliul observat de vedeta Antenei 3

Mircea Badea l-a facut cu ou si cu otet pe manelistul Florin Salam, care a facut scandal la poarta spitalului Matei Bals, unde este internat fratele sau. Manelistul i-a acuzat pe medici ca refuza sa-i spuna in ce stare se afla fratele sau. Mircea Badea l-a desfiintat pe Florin Salam, dupa ce manelistul a purtat . continuă pe Playtech

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Florin Salam a primit cel mai asteptat raspuns. Doctorii de la Matei Bals, mesaj devastator

Florin Salam si familia sa nu mai au liniste de cand fratele artistului a ajuns in spital, unde este internat de aproape doua saptamani. Astazi, medicii i-au dat o veste trista cantaretului de manele. Ce se intampla acum cu Nelu, aflati in paragrafele urmatoare. Veste de ultima ora despre fratele lui Florin Salam Dupa acuzatiile .

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

Singura inregistrare VIDEO cu Florin Salam si fratele lui. Nelu este internat in stare grava cu COVID-19

Florin Salam are un frate mai mare, despre care putina lume stia pana joi, cand artistul a dezvaluit drama prin care trece acesta. Nelutu Stoian este internat cu COVID-19 la Institutul Matei Bals din Capitala, iar Florin Salam afirma ca starea sa este foarte grava.

Florin Salam, acuzatii grave la adresa medicilor de la Matei Bals! Manelistul a chemat toate televiziunile. Ce a transmis in direct

Manelistul Florin Salam trece printr-o drama, dupa ce fratele sau, infectat cu Covid-19, a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti. Florin Salam a chemat televiziunile, disperat ca medicii nu comunica cu familia sau cel putin asa sustine acesta deoarece, la randul lor, doctorii spun ca au anuntat zilnic rudele despre stare pacientului, care ar fi una foarte grava.

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

ULTIMA ORA! O noua rafuiala cu cutite intre clanuri. Finul lui Florin Salam, injunghiat de clanul Olteanu. Detalii socante

Incidentele in care sunt implicati membrii din clanurile din Romania par sa ia amploare. Un nou incident a avut loc acum cateva zile, dupa ce finul lui Florin Salam a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost amenintat si injunghiat de doi indivizi membrii ai clanului Olteanu.

Florin Salam, scandal monstru la poarta spitalului. Ce se intampla cu fratele manelistului

Florin Slam a mers, ieri, la spitalul Matei Bals pentru a afla vesti despre starea de sanatate a fratelui sau, Nelu, internat dupa ce ar fi fost infectat cu COVID-19. Barbatul se afla in stare grava, iar manelistul sustine ca medicii nu il trateaza asa cum trebuie si nu iau in serios situatia. Mai multe .

Catalin Apostolescu, purtatorde cuvant la Matei Bals pentru B1.ro: Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se afla internat, in stare critica. Manelistul a cantat fara masca la priveghiul lui Emi Pian, unde au participat sute de oameni

Nelutu, fratele cantaretului Florin Salam, se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Informatia a fost confirmata pentru B1. ro de catre Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al spitalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )