Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Playtech Playtech,
Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei . continuă pe Playtech

Medicul Monica Pop, adevarul despre cauza mortii Cristinei Topescu

Medicul Monica Pop a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce a rapus-o pe Cristina Topescu.

Dr. Monica Pop, despre speculatiile privind suicidul Cristinei Topescu

Medicul Monica Pop sustine, intr-o postare pe o retea de socializare, ca jurnalista Cristina Topescu nu s-ar fi sinucis, asa cum se speculeaza in presa si nici nu lua somnifere puternice.

Vladimir Belis, fost director al INML, despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu. Ce problema de sanatate ar fi rapus-o

Fostul director al Institutului National de Medicina Legala a vorbit despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu, dupa ce fosta prezentatoare TV a fost gasita fara suflare in locuinta sa din orasul Otopeni. Vladimir Belis sustine ca diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decat dupa efectuarea unei cercetari histopatologice. Fost director al INML, .

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo.

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )