Libnet.ro
UNICEF

16:45

Oana Roman a ramas fara job. Din ce bani a ajuns sa traiasca acum vedeta

Playtech Playtech,
Oana Roman a ramas fara job. Din ce bani a ajuns sa traiasca acum vedeta

Dupa cum spune, Oara Roman nu este influencer, astfel ca nu traieste din bani castigati pe Instagram, ci din munca sa. Cum criza sanitara a inchis multe afaceri si a lasat oameni fara loc de munca, sectorul economic fiind grav afectat, printre persoanele zdruncinate de aceasta situatie se numara si fosta prezentatoare TV. A ramas . continuă pe Playtech

Oana Roman, scandal pe internet. Asa e lumea! Oamenii nu au iertat-o pe fiica lui Petre Roman

Oana Roman este implicata intr-un scandal in mediul online. Se pare ca unii dintre urmaritorii sai de pe retelele de socializare nu au iertat-o pe fiica lui Petre Roman. Ce ii reproseaza fanii si cum le raspunde sotia lui Marius Elisei la comentariile rautacioase? Oana Roman, scandal pe internet Majoritatea urmaritorilor Oanei din mediul online .

Oana Roman, la urgenta, dupa ce a mancat 100 de suluri de hartie igienica de teama coronavirusului

Oana Roman a fost spitalizata in aceasta dimineata, de urgenta, dupa ce a inlocuit shaormele si burg.

Mutare neasteptata la Antena 1. S-a aflat ca a ramas fara post chiar in emisiunea lui Capatos

In editia de aseara a emisiunii XTra Night Show, fanii emisiunii au avut parte de o surpriza, mai putin placuta, dar necesara in conditiile date. Dan Capatos a fost cel care a dat vestea si, se pare, ca nu a fost pe placul celor ce urmaresc emisiunea. Mutare neasteptata la Antena 1 Dan Capatos a .

Gestul facut de romani cand un spital din Verona a ramas fara masti

Romanii din Verona s-au mobilizat, dupa ce un spital a ramas fara masti de protectie. Comunitatea romaneasca din Verona a donat materiale si a confectionat masti pentru spitale. Efortul colectiv al romanilor a venit ce Ana, o asistenta medicala, a vorbit despre lipsa mastilor.

Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula

Potrivit FT, armata rusa va trimite echipament si personal in Italia pentru a ajuta tara sa opreasca raspandirea noului coronavirus in teritoriu, Giuseppe Conte, premierul italian, i-a cerut ajutorul presedintelui rus, Vladimir Putin, in weekendul care a trecut. Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula Sambata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )