Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reala, dupa 17 ani la acelasi post TV

Playtech Playtech,
Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma reala, dupa 17 ani la acelasi post TV

Andreea Berecleanu spunea, dupa plecarea din Antena 1, ca decizia de a pleca i-a apartinut, nedorindu-si prelungirea contractului de munca in alte conditii decat cele stabilite initial. De asemenea, vedeta TV a dezvaluit ca au fost multe dedesubturi, fapt pentru care a luat aceasta hotarare. Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1 Andreea Berecleanu, . continuă pe Playtech

Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea de la Antena 1

In urma cu aproximativ o luna, Andreea Berecleanu a renuntat la colaborarea cu Antena 1 dupa 17 ani in care am urmarit-o la pupitrul Observatorului. Iata ce spune despre aceasta decizie! .

Andreea Berecleanu, reactie dura la adresa teledonului organizat de Antena: Ceri unui popor care nu are de unde

Prezentatoarea de stiri Andreea Berecleanu a criticat in termeni duri teledonul, in contextul epidemiei de coronavirus, in conditiile in care poporul nu are de unde.

Caru cu vedete: Andreea Berecleanu, dupa plecarea de la Observator: Se vede deja in audiente o scadere dramatica; Ilinca Vandici, adevarul nespus despre casnicia cu sotul sau

Andreea Berecleanu, dupa plecarea de la Observator: Se vede deja in audiente o scadere dramatica. Reactia Antenei 1 * Dupa ce a muncit non-stop doua saptamani, Cosmin Stan se baricadeaza in casa si se joaca pe playstation cu copiii lui * Ilinca Vandici, adevarul nespus despre casnicia cu sotul sau * Primele imagini cu Victor Slav si noua iubita * Catalin Morosanu l-a ajutat pe tanarul din Iasi care a mers cu calul sa-si viziteze sotia la maternitate.

Andreea Berecleanu, reactie furibunda la adresa teledonului: Ceri unui popor care nu are de unde

Andreea Berecleanu si-a postat gandurile privind situatia dramatica in care ne aflam, pe Facebook. Stirista aduce in discutie cerinta binevoitorilor de a aduna bani de la un popor care nu are de unde si care s-a sacrificat destul. Jurnalista intelege facerea de bine, dar cea tacita, facand referire, ulterior, la teledonul Mereu impreuna. Andreea Berecleanu, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )