Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce surpriza a avut Mihaela Radulescu atunci cand si-a deblocat telefonul. Toata lumea a vazut

Playtech Playtech,
Ce surpriza a avut Mihaela Radulescu atunci cand si-a deblocat telefonul. Toata lumea a vazut

Mihaela Radulescu a avut parte de o surpriza uriasa atunci cand si-a deschis telefonul si a intrat pe reteaua de socializare, la implinirea a sase ani de relatie cu Felix Baumgartner. Celebrul parasutist nu a cerut-o de sotie pe vedeta de televiziune, insa a dat dovada ca se iubesc mai mult ca oricand, chiar daca . continuă pe Playtech

Surpriza de proportii. Ce s-a intamplat de fapt cu Felix si Mihaela Radulescu (VIDEO)

Relatia dintre Felix Baumgartner si Mihaela Radulescu a starnit numeroase controverse in presa tabloida, dar si in mediul online. Lipsa imaginilor si a declaratiilor de dragoste dintre cei a condus la o serie.

Ce a adus Augustin Viziru in bagaj la Ferma 2020. Mihaela Radulescu a ramas cu gura cascata

Proaspat intrat in Ferma, emisiunea de la Pro TV, Augustin Viziru a fost luat la rost de Mihaela Radulescu, cand aceasta i-a verificat bagajul. Nimeni nu se astepta ca prezentatoarea sa gaseasca asa ceva in geanta concurentului. Ce a putut sa aduca Augustin Viziru in bagaj la Ferma Nou intrat in Ferma 2020, Augustin Viziru .

Ce mare greseala fac mai multe zodii atunci cand iubesc pe cineva

In dragoste si in razboi e totul permis. Scopul scuza mijloacele sau, pur si simplu, totul se desfasoara sub impulsul momentului. Cea din urma afirmatie releva si ca, oricat ne-am pregati, tot ajungem sa facem greseli. Dar ce farmec ar mai avea un om perfect? Greselile, nesiguranta si indoielile au rostul lor si ne conduc .

Ce doresc romanii sa stie atunci cand isi cumpara un apartament

Piata imobiliara din Romania a avut o crestere spectaculoasa in ultimii ani, inregistrand in 2019 cel mai mare avans din UE la nivelul lucrarilor de constructii. Dinamica pietei a incetinit insa in luna aprilie a acestui an cand, pe fondul pandemiei de coronavirus si a starii de urgenta, au reinceput discutiile legate de o eventuala criza a sectorului imobiliar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )