Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vedeta care a avut primul copil la 12 ani. Tatal ei organiza orgiile numite circ

Playtech Playtech,
Vedeta care a avut primul copil la 12 ani. Tatal ei organiza orgiile numite circ

Regina muzicii soul a cucerit milioane de oameni din intreaga lume cu talentul sau, insa viata personala a fost una dramatica. A avut primul copil la 12 ani, la 19 ani se casatorea si avea sa devina una dintre cele mai mari cantarete din istorie. Aretha Franklin, emblema a muzicii A cucerit 18 premii Grammy, . continuă pe Playtech

Vedeta care a ajuns sa traiasca pe strazi. Nu mai are avere, dinti in gura si fanii abia o recunosc

Loni Willison, fost fotomodel de succes si fosta sotie a actorului Jeremy Jackson din Baywatch, este azi om al strazii. A fost gasita hoinarind, la doi ani de la disparitie, hranindu-se cu ce gaseste prin tomberoane. Dependenta de droguri i-a adus declinul. Fata urata a Hollywoodului. Secrete, droguri, alcool si inchisoare. Vedeta care traieste pe .

Alina Ceusan a ales nasa pentru bebelusul ei. Vedeta care ii va boteza copilul

Alina Ceusan a ales parintii spitiruali pentru fiul sau. Ce cuplu ii va insoti pe proaspetii parinti o viata de acum incolo? O vedeta cunoscuta ii va boteza baietelul. Cuplurile se cunosc de o viata si se inteleg perfect! Ce vedete vor fi nasii baietelului Alinei Ceusan? Alina Ceusan e una din proaspetele mamici din .

Ce s-a intamplat cu fata de 12 ani care a trecut printr-o mare trauma. Ce a fost nevoita sa faca

Cazul fetei de 12 ani din Bistrita a socat o tara intreaga. Parintii sunt alarmati din cauza celor petrecute. Micuta aproape a fost rapida de pe strada. Cum s-a petrecut totul si cum se simte aceasta acum? Caz Bistrita: O fetita de 12 ani, la un pas sa fie rapita de pe strada Un caz .

Aretha Franklin si-a inceput viata sexuala la 11 ani, iar la 12 ani astepta deja primul copil. Tatal artistei organiza orgii sexuale

A cucerit milioane de oameni cu muzica ei, dar viata ei furtunoasa a atras la fel de mult atentia. Aretha Franklin a trebuit sa invete sa devina adult mai devreme decat o fac majoritatea oamenilor. Artista a avut primii doi baieti cand ea insasi era o copila, respectiv la 12 si 14 ani.

12 ani de inchisoare pentru presedinta unei miscari austriece antistatala

Monika Unger, o mama in varsta de 44 de ani, a creat in 2015 o Federatie a Statelor Staatenbund), in plina expansiune in spatiul germanic, care a reunit pana la 2. 600 de membri, potrivit procuraturii. Contestand legitimitatea statului austriac, ea ordonase armatei sa rastoarne guvernul. De asemenea, ea ii scrisese presedintelui rus Vladimir Putin solicitand asistenta militara, potrivit AFP.

Peste 7 milioane de numere de telefon au fost portate in 12 ani

De la 21 octombrie 2008 cand a fost lansat serviciul portabilitatii care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si alege cea mai potrivita oferta pentru nevoile lor de consum pastrandu-si numarul de telefon, peste 7 milioane de numere de telefon au fost transferate intre retelele din Romania. in acest an, s-au portat aproape 670. 000 de numere de telefon, peste 93% dintre ele fiind de telefonie mobila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )