Libnet.ro
UNICEF

20:15

Anca Serea, decizie radicala in plina pandemie: Sunt un pic speriata

Playtech Playtech,
Anca Serea, decizie radicala in plina pandemie: Sunt un pic speriata

Planurile multora dintre noi au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Si vedetele sunt in dubii in legatura cu modul in care se vor desfasura Sarbatorile de Iarna anul acesta. Anca Serea a vorbit deschis despre planurile sale alaturi de familie. Anca Serea, decizie radicala in pandemie Avand o familie numeroasa, Anca Serea . continuă pe Playtech

Anca Serea, primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune despre viitorul copil

Anca Serea, sotia lui Adi Sana, a facut primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune vedeta despre despre viitorul copil, vedeti in articolul de mai jos. Anda Serea, mama a sase copii, a facut marele anunt despre al sapte-lea bebelus Anca Serea si Adi Sana nu au de gand sa se opreasca, dupa ce .

Belgia. O noua orgie sexuala in plina pandemie: Politia a arestat 56 de persoane

O noua orgie sexuala organizata in plina pandemie a fost sparta de politistii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate in timp ce petreceau complet dezbracate intr-un conac.

Afaceri deschise in plina pandemie. Povestea cafenelei care incurajeaza donarea de sange si de plasma FOTO

Antreprenorii ieseni sustin atat economia locala, cat si implicarea cetatenilor in diferite activitati de solidaritate, mai ales acum, in plina pandemie de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )