Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dani Otil si Gabriela i-au uimit pe toti fanii. Ce au facut acum: Daca nu v-a placut prima

Playtech Playtech,
Dani Otil si Gabriela i-au uimit pe toti fanii. Ce au facut acum: Daca nu v-a placut prima

Cuplul format din Dani Otil si Gabriela Prisacariu i-a uimit pe fani. Ce au facut vedetele? Cei care ii admira si abia asteapta sa faca pasul cel mare s-au minunat de ultima postare a acestora de pe retelele de socializare. Dani Otil si Gabriela i-au uimit pe fani cu ultima lor postare Desi putini se . continuă pe Playtech

Dani Otil si Gabriela, renegati de fani. Poza din vacanta care le-a strarnit furia, pur si simplu

Dani Otil si Gabriela au fost renegati de fani dupa ce au postat o poza din vacanta. Fotografia le-a strarnit furia, pur si simplu. Despre ce este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Dani Otil si-a enervat fanii cu o poza postata din vacanta. Cata prostie?. Dani Otil si Gabriela Prisacariu sunt renegati de .

Mihaela Radulescu, primele declaratii despre iubita lui Dani Otil. Ce a spus despre Gabriela Prisacariu

Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima oara despre logodnica fostului ei partener. Ce spune celebra prezentatoare de televiziune despre Gabriela Prisacariu? Fanii fostului cuplu format din bruneta si matinalul de la Antena abia asteptau sa auda. Mihaela Radulescu, primele declaratii despre iubita lui Dani Otil Toata lumea astepta o reactie din partea Mihaelei Radulescu in .

VIDEO Netflix vine cu anuntul pentru toti fanii Casa de Papel: ce se intampla cu sezonul 5 al seriei

Sfarsitul de an a adus o veste extraordinara pentru fanii Casa de Papel, care asteapta sezonul 5 al seriei. Casa de Papel e productia cu care Netflix a dat lovitura, iar cele patru sezoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )