Libnet.ro
UNICEF

23:00

Oana Zavoranu, atac dur la Ramona Gabor. A publicat imagini rusinoase cu diva din Dubai

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, atac dur la Ramona Gabor. A publicat imagini rusinoase cu diva din Dubai

Oana Zavoranu a fost atacata in instanta dupa criticile si afirmatiile foarte dure facute la adresa unor vedetele de la noi. Acest lucru nu a facut-o sa inceteze cu noul proiect cu care i-a surprins pe fani. Actrita a publicat acum cateva imagini rusinoase cu Ramona Gabor. Oana Zavoranu, atac la adresa Ramonei Gabor. Ce . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu nu se lasa. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, in public

Oana Zavoranu are o tinta clara in emisiunea sa online: Oana Roman. Actrita a luat-o din nou in colimator pe fiica lui Petre Roman dupa ce aceasta a dezvaluit cate limbi straine vorbeste. Si eu care ziceam sa rupi si japoneza, dialectul mandarin si altele. Sunt profund dezamagita. Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe .

Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Se pare ca Oana Zavoranu urmeaza sa plateasca pentru vorbele sale adresate altor vedete din showbiz-ul romanesc. Cateva dintre acestea, printre care si Cristina ICH, au decis sa o dea in judecata pe actrita din Sacrificiul. Din 5 vedete care au urmat procedura de mai jos, 4 din ele au pierdut lupta cu Oana Zavoranu.

Legatura secreta dintre Oana Zavoranu si preotul santajat de homosexuali. S-a aflat acum

In ultima vreme apar noi informatii legate de scandalul de santaj in care este implicat preotul Marin Ene. Paroh din localitatea Fotachesti, preotul este implicat intr-un scandal de santaj, iar informatiile de ultima ora aduc noi detalii. Preotul Marin Ene, santajat cu filmari indecente La inceput de an scandalul in care preotul paroh Marin Ene .

Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar fi fost batuta de Ilie: Nici bani nu mai au

Nick Radoi continua sa atate spiritele in showbiz-ul nostru, taman din Mexic, acolo unde se afla in prezent. Acesta a marturisit in urma cu cateva zile ca el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agresata de Ilie Nastase, sotul ei. Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )