Libnet.ro
UNICEF

08:45

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut . continuă pe Playtech

NATO a facut anuntul care vizeaza Romania direct. Ce vor face in tara noastra

Conform presei elene, NATO se pregateste de constructia unei conducte strategice in aceasta zona a lumii. Conform informatiilor constructia ar incepe chiar din Grecia si s-ar extinde pana pe teritoriul Romaniei. NATO spune ca viitoare conducta ar servi atat Greciei, cat si Bulgariei si Romaniei. Oficialii au mai declart ca va fi construita ca parte .

Oana Zavoranu nu se lasa. A publicat o imagine rusinoasa cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scapat

Cu toate ca mai multe vedete din Romania au depus plangere impotriva ei, Oana Zavoranu nu se lasa. Bruneta continua acest razboi pe care l-a pornit impotriva vedetelor care, mai nou, detin si titlul de influenceri. Oana Zavoranu a publicat o imagine rusinoasa cu Pepe Dupa ce a facut mai multe declaratii in mediul online .

EXCLUSIV Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete. Va plati scump

Oana Zavoranu le-a declarat razboi influencerelor din Romania. Si daca pe Instagram le-a luat la rand, acum o face si pe canalul de YouTube, unde desfiinteaza constant nume precum Oana Roman, Adelina Pestritu, Cristina ICH sau Anda Adam. Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete Oana Zavoranu este de neoprit sau, .

Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Romania, ca multe alte state afectate de pandemie, asteapta sosirea primelor loturi de vaccin anti-covid. Deja autoritatile, inca inainte de alegerile parlamentare, au stabilit si planul de vaccinare. Conform planului, campania de vaccinare va avea ca primi beneficiari personalul medical, urmat de cei cu varste inaintante. Presedintele Klaus Iohannis a dat si un termen de .

Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Soarele se pare ca nu vrea sa plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Romanul a fost din nou in centrul atentiei. Cum a reusti sa fure tanarul toate privirile? Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile Mijlocasul in varsta de doar 22 de .

Antena 1 a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum

Antena 1 i-a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum. Sezonul opt Chefi la cutite si-a aflat castigatorul: Ionut Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea. Cati romani s-au uitat la show-ul culinar de la Antena 1, vedeti in articolul de mai jos. Finala Chefi la Cutite a .

Ilie Nastase nu-l iarta pe CTP. Ce l-a deranjat pe legendarul tenisman: i-a dat lovitura de gratie (exclusiv)

Celebrul Ilie Nastase, ajuns la 74 de ani, se pare ca nu poate trece peste vechilerazboaie nici de sarbatori. Este deja de notorietaterazboiul dintre celebrul tenisman si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Se pare ca acest conflict, intre cei doi, a revenit in prim-plan. Reactii dure la afirmatiile lui Cristian Tudor Popescu Fostul mare sportiv, Ilie .

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Un medic cunoscut a facut anuntul categoric

Un medic cunoscut a facut anuntul categoric despre cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Ce ar trebui sa facem pentru a ne putea bucura din nou de libertatea pierduta, cititi in articolul de mai jos. Cum am putea reveni la viata de dinaninte de coronavirus. Un medic a facut anuntul Un medic .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )