Libnet.ro
UNICEF

11:01

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei. continuă pe Playtech

Oana Zavoranu a facut-o de ras pe Bianca Dragusanu. A umilit-o in public: Asta care are gura plina

Oana Zavoranu, in razboi cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu! Cele doua sunt la cutite, iar apriga cum o stim pe diva noastra din serialul Sacrificiul nu prea se joaca cu astfel de lucruri. Celebra actrita a umilit-o public pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Actrita .

Oana Zavoranu, aproape de despartire. Ce problema a avut actrita

Desi nimeni nu a dat vreo sansa relatiei lor, se pare ca nici diferenta de 14 ani de varsta dintre ei si nici personalitatile diferite nu i-au separat. Oana Zavoranu vorbeste despre un moment in care a fost aproape de despartire de sotul ei, Alex Arshaf. Oana Zavoranu spune tot despre momentele grele din relatia .

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

Zeci de mii de romani in mare pericol. Vor ramane fara locuri de munca

Potrivit unui raport al Confederatiei Europene a Producatorilor e Haine si Textile Euratex -, un Brexit fara acord ar putea duce la pierderea a 130. 000 de locuri de munca in Europa. Zeci de mii de romani in mare pericol Astfel, cu 12. 000 de locuri de munca care sunt pierdute in industria textila, Romania ar .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )