Libnet.ro
UNICEF

07:00

Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Dupa ce a revenit spectaculos pe micile ecrane anul trecut, chiar din postura in care publicul a cunoscut-o, cea de actrita, in serialul Sacrificiul, Oana Zavoranu continua sa uimeasca. Vedeta si-a lansat azi emisiunea online, postata pe canalul sau de Youtube, unde va desfiinta toate persoanele publice pe care aceasta le considera nedemne de a . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu. A spus tot ce i-a facut bruneta

Oana Zavoranu a vorbit despre casnicia ei cu Alex Ashraf. Aceasta a spus chiar ca au existat momente tensionate intre cei doi. Desi se iubesc si se sustin neconditionat, intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf nu a fost totul lapte si miere. Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu Cei doi au .

Oana Zavoranu a facut-o de ras pe Bianca Dragusanu. A umilit-o in public: Asta care are gura plina

Oana Zavoranu, in razboi cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu! Cele doua sunt la cutite, iar apriga cum o stim pe diva noastra din serialul Sacrificiul nu prea se joaca cu astfel de lucruri. Celebra actrita a umilit-o public pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Actrita .

Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

A rasarit soarele si pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personala, artistului ii merge bine pe alte planuri. Desi sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Ce se intampla acum cu celebrul artist latino? Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Artistul, veste minunata pentru fani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )