Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vedeta care vrea sa revina la TV: Daca ar aparea un format pe sufletul meu

Playtech Playtech,
Vedeta care vrea sa revina la TV: Daca ar aparea un format pe sufletul meu

Una din vedetele cunoscute din Romania vrea sa se reintoarca in televiziune. Ce s-a intamplat cu persoana publica in perioada pandemiei si ce proiect ar vrea sa aiba la revenirea sa in TV? O vedeta cunoscuta vrea sa revina in TV Mihai Morar s-a reprofilat in vremurile aceastea si s-a dedicat online-ului. Fanii vedetei sunt . continuă pe Playtech

Vedeta care se trezeste zilnic la ora 3.00 dimineata. Arata demential la 74 de ani

Multe dintre starurile din afara sunt exemple reale pentru cei care considera ca nu poti sa mai arati bine si sa te simti bine la peste 70 de ani. Una dintre vedetele cunoscute de o lume intreaga se trezeste zilnic la ora 03:00. Programul strict al unei vedete. Arata demential la 74 de ani La .

Ce simptome a avut, de fapt, Cove dupa ce a fost testat pozitiv. Vedeta de la Pro TV, dezvaluiri in premiera

Gabriel Coveseanu 46 de ani) a anuntat luni ca s-a infectat cu noul coronavirus. Testul a iesit pozitiv inainte de Craciun. Vedeta PRO TV se afla in izolare, la domiciliu. Noi detalii despre starea sa de sanatate. Cove, dezvaluiri despre starea sa de sanatate. Cu ce simptome s-a confruntat indragitul prezentator de la Vorbeste lumea .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )