Libnet.ro
UNICEF

23:16

Adobe Photoshop CC pe iPad este cea mai importanta lansare pentru Apple

Playtech Playtech,
Adobe Photoshop CC pe iPad este cea mai importanta lansare pentru Apple

Adobe a avut ieri, pe 15 octombrie, cea mai importanta conferinta din 2018. Printre noutatile dezvaluite, s-a numarat o varianta completa de Adobe Photoshop CC pentru iPad si o versiune. continuă pe Playtech

De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre. Este cea mai secetoasa luna octombrie din ultimii 60 de ani

Dupa o vara extrem de capricioasa, cu multe precipitatii, toamna pe care o traversam este una atipica. De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre si avem parte.

webPR: Cea mai importanta pietonala din Cluj a prins viata duminica la Jazz in the Street. Peste 17.000 de oameni, n strada

Jazz in the Street a adunat duminica peste 17. 000 de persoane pe Bulevardul Eroilor, principala strada pietonala din Cluj. Participantii au asistat la recitaluri de muzica, reprezentatii de dans, acrobatii, magie, teatru, improvizatie, desen si caricatura, jonglerie, graffiti.

Norica Nicolai (ALDE): Libertatea de expresie nu este mai importanta decat o procedura birocratica; Ce spune despre o noua Ordonanta 13

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat intr-un interviu pentru RFI Romania ca protestele spontane nu pot fi agreate decat in limitele in care sunt reglementate in lege, iar libertatea de expresie nu e mai importanta decat o procedura birocratica.

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca peste 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu cea mai grava foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu foametea. ONU face apel la coalitia militara condusa de Arabia Saudita sa opreasca atacurile aeriene care fac victime in randurile civililor si contribuie la ceea ce acestia numesc ,,cea mai grava foamete din lume din ultimii 100 de ani, relateaza BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )