Libnet.ro
UNICEF

07:30

Problema imensa de pe iPhone rezolvata cu cel mai nou iOS

Playtech Playtech,
Problema imensa de pe iPhone rezolvata cu cel mai nou iOS

Apple a lansat recent iOS 12. 2, ultima versiune a sistemului de operare si pare sa fi rezolvat cu acest update mai multe vulnerabilitati. 2 este un patch pentru 51 de vulnerabilitati in. continuă pe Playtech

Portugalia si-a redus deficitul la 0,5% din PIB, cel mai mic in 45 de ani de democratie

Portugalia a reusit un deficit public de 0,5% din PIB in 2018, un rezultat mai bun decat tinta initiala si care constituie cel mai redus nivel de la stabilirea democratiei, in 1974, a anuntat marti Institutul national pentru statistica Ine), citat de AFP.

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc cu privire la stabilitatea globala si pentru a raspunde socurilor economice din Europa este necesara o stabilitate fiscala, a declarat prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, potrivit Reuters.

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii pe plan global si este necesara stabilitate fiscala pentru a raspunde socurilor economice din Europa, a afirmat luni prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, transmite Reuters.

INVESTITIE DE 22 MILIOANE DE EURO Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management

Valoarea complexului rezidential situat langa parcul Titan Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obtinut autorizatia de constructie si a demarat lucrarile de construire. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4. 596 mp, cuprinde 1. 397 mp de spatii comerciale si doua blocuri a cate 11 etaje, iar valoarea complexului rezidential este de 22 milioane euro.

Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Simona Halep a declarat ca meciul disputat in turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun facut de ea in acest sezon, informeaza wtatennis. com. Romanca o va intalni in turul trei pe Polona Hercog 93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi 112 mondial), scor 7-64), 6-4.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )